E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

neki mali saveti i osnove za novajlije...

<< < (3/6) > >>

captjerry:
nekad cini mi se lakse :)....znam ja da ce to da uradi, samo kada...
Hocu, bez brige...vec imam nesto spremno...samo nikako to da uradim...

skipper:
Hajde, hajde ne budi lenj !!!

Kapetan:

--- Citat: skipper.rs  18, 01, 2009, 01:33:27 pre podne ---Pa kapetane tako to ide sa ,, prijateljima ,, . Kako li je tek sa neprijateljima . :suicide:

--- Kraj citata ---

sa normalnima je lako :) ja i onako zastupam tezu da nam treba minimalno 5 sajtova ... ja se totalno ulenjio od kada ovi navodi.com digose ruke od sajta...

jerri moj savet joomla i smf i nema da pogresis.. neka drugar uradi design i sve ostalo .. a ti mozes odmah da pocnes da punis sajt a ja da se linkujem :)

captjerry:
Ma razmiljam da malo poboljsam svoj za sad, ubacim neke stvarcice, neke zanimljivosti i razne tekstove i da se nekako povezujemo, tipa, sve sto mozes i zelis, ucini ti se zanimljivo, da prebacis ovde...svidja mi se kako si organizovao sajt i koliko se angazujes...a mogli bi i nesto oko one eko patrole, pa da uvedemo na oba sajta izvestaje....ma, definitivno treba na ono pice da odemo pa da se ispricamo...

captjerry:
...mozda bi mogao ovo da iskombinujes sa skipper-ovim fotkama i ubacis negde kao tekst...evo jos nekih fotki koje opisuju napisano...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju