Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Majstor za cerade NS

<< < (6/8) > >>

Drivee:
slazem se. Ja isto radim sam ili mi rade prijatelji. Ja njima racunare oni meni bravariju :) moramo da se ispomazemo..

Izmir:
Sasa bugarski aquatex uvek ima moju preporuku.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

jedar:
Najstrasnije u ovom topicu je sto nema slike ni jedne ni druge cerade,, pa da znamo o cemu pricamo..Inace nautika je skup sport pas zato i nema svako brod ko sto ima auto...tj luksuz...
Ja mogu da uporedim cene na pr sa Svedskom.. ali da vidim kakve su to cerade koje su vam radjene... ovde jeste skuplje ali garancija najmanje  god  i visok kvalitet plus imas prvao da vratis akot o stvarno nije dobro pare nazad.... A ako su cene ovakve kakve se spominuj ovde za omanje cerade ... nije mnogo u razlici...  Naravno zavisi i koliko prozora,, da ilimaju pokrivace, koliko rajfeslusa  kako su odradjeni tj da li su pokriveni itd...

LSI:
Sve što radite možete da uradite sa manje ili sa više para.

Maločas, u Merkatoru, gledao sam neke cipele. Cena - sitnica! 59.500 dinara! Napomena: nisu od zlata. Obična koža. Lepe, lake, elegantne.
E, sad, ima u gradu da se kupe i cipele od 2.500 do 10.000 dinara.

Koliko platiti? Jedno je sigurno - čak i ako sebi možete da priuštite one od 59 i po hiljada, i sa njima ćete, baš kao i sa onima od  dve i po, ugazitu u kereću kaku ili stati na žvaku.

Tako je i sa ciradama.
Možete i sami, a možete i da poručite kod nekog ko to radi profesionalno.
Važno je da naidjete na pravog majstora.

Kada je Saša Hummer meni radio, nije mu bilo teško da svrati u Batajnicu, da popričamo, da sasluša šta ja želim. Nije mu bilo teško ni da  mi objasni zašto nešto ne bi bilo dobro i zašto bi nešto drugo bilo bolje. Bio je čak toliko korektan da mi kaže da to što ja želim može da košta više ili manje, zavisno od načina krojenja i uklapanja površina. Ako želim ciradu bez štepova, onda zbog većeg otpada cirada biva skuplja. Ako mi štepovi ne bi smetali, onda bi cirada mogla da košta manje ali da i dalje bude i lepa i funkcionalna.

Posle takvog razgovora i dogovora, u dogovorenom roku, moj čamac je dobio jednu sasvim lepu i funkcionalnu ciradu i sve to je, sa montažom u bašti u Batajnici, koštalo 260 evra.
Za te pare, dobio sam tendu koja sa obe strane čamca ima bočna vrata, pri čemu se i čitave strane mogu podići. Isto je i sa površinom na krmi. Kvaltetni cipzari završavaju posao, a kožno remenje montirano pri vrhu tu je da pokupi urolanu tendu i drži je uredno složenu kada je podignuta. Spuštena i zakopčana, pričvršena je kvaltetnim kopčama za konstrukciju čamca tako da ni kap kiše do sada nije prodrla u čamac.
Sad mi je žao što nisam napravio nekoliko boljih snimaka na kojima biste to mogli da vidite ali priložiću par na kojima se cirada vidi u pozadini.

I posle svega, ja sam veoma zadovoljan i takvog majstora mogu samo da pohvalim.

Sve ovo pišem sa namerom da vas podstakenm da još jednom razmislite pre nego što odlučite da radite sami. U to se upustite samo ako zaista uživate u delu svojih ruku. Ipak je profesionalni rad - pravi rad!

seasonic:
Preporucio bih  majstora Velju iz NS-a za izradu cerada. Covek je dosao u marinu, izmerio camac i napravio kvalitetnu ceradu  sa kvalitetnom debelom gumom u roku od 2 dana, cena povoljnija bar 30% u odnosu na sve ostale majstore sto sam zvao. Cerada je izuzetno kvalitetna i laka za montiranje.
Kontakt telefon: Velja 064/173-6823

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju