Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Majstor za cerade NS
ronac:
Meni je Caja napravio ceradu 95 god. i dan danas je na camcu,mislim da ce se ove godine nenjati. 114
HUMMER:
Samo da ne bude zablude I greske, prvu ceradu (tendu) Vam nije radio majstor Sasa nego majstor Rada I nije bila od "nautickog" platna nego od "kvalitetnijeg" soteksa a sve ostalo je stvar Vaseg licnog poznavanja materije I izrade...
VladaCedic:
Nisam hteo nikoga da prozivam niti da mazem bilo kojeg majstora,ali mogu i tako.
Ako ste vec upuceni u moju ceradu,da li znate koliko je placena i koliko je dugo trajala.
Meni nije jasno,cena materijala,bilo plastika,bilo platno sa svim dodacima je priblizna,a jedan majstor trazi za ruke (znanje) 200 eura a drugi 450 ???
Druga stvar,prva cerada je uradjena vise nego lose,katastrofa je izmerena tako da je bila prenategnuta,posle godinu i po dana nisam vise mogao da je zakopcam jer se skupila..
Kapetan:
tu nesto ne stima... Hummer kaze soteks, Vlada kaze da se skupila... soteks se ne skuplja koliko ja znam ...
HUMMER:
Veoma dobro znam koliko je kostala Vasa tenda a ako mislite da Vas neko shisha onda postoji jednostavna mogucnost da to proverite !!! Sakupite sve stvari na gomilu I pokusate da to sve sami uradite pa onda izlozite utiske I komentare. Sve ce Vam se samo reci...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju