Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav svim malim i veliim kapetanima!!!stigoh i ja
Qsha:
Hvala Civija na odgovoru...kad si vec tu...za koji motor koristis?(marka i godiste) pozdrav!
CIVIJA:
Johnson 2T 9.9, 2004 god.
Qsha:
pa da extra posto je moj Evinrude 30 ks 2t 1998 tako da ti to dodje otprilike isto sto se tice izbora ulja... 114
Kapetan:
--- Citat: Qsha 06, 03, 2014, 13:54:19 posle podne ---Recimo pitanje za Shellovo ulje za 2t motore?ako nije niko imao iskustva i ne zna kako su se pokazala ta ulja,mogao je da mi bar predlog za neko drugo (provereno) ulje ili iskustva sa slicnim...ispravite me ako gresim...jer kapiram da forum sluzi upravo tome?
--- Kraj citata ---
tvoje pitanje je glasilo: "Jel ima neko iskustva sa Shell-ovim uljem za dvotaktne motore,tj pente?"
glupo bi bilo da neko napise post sa recimo "nemam iskustva"... a nisi pitao za predlog vec za specificno ulje...
sto se predloga tice.. ja uvek koristim motul ... odem u Mass Shop i kazem koji mi je motor oni preporuce.. ne zagledam koje je ulje ... evo niz godina i nikada problem .. sve radi ko sad...
ima naravno i drugih raznih , posebno brendiranih ulja od proizvodjaca... mozda su ta ulja za nijansu bolja... ne znam ... nikad nisam probao ... nesto mi govori da su brendirana ulja obicno u losem odnosu cena/kvalitet kada se porede sa recimo motulom ...
Qsha:
Kako ti kazes kapetane hi...u svakom slucaju bar sam najzad dobio neki odgovor jh jh..i sad znam koje ulje da kupim!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju