Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Regata "REKA" 2014.godine

<< < (15/16) > >>

zabac:

Ajd sad neka mi neko kaze kako da postavim slike, uspeo sam da ih smanjim u velicinu okvirno 1200 x 1500 neke i  manje... preko onog kapetanovog programa, a nikad ranije nisam kacio slike na forumima, pa nemam pojma...

IKA:

--- Citat: zabac  23, 08, 2014, 19:00:29 posle podne ---
Ajd sad neka mi neko kaze kako da postavim slike, uspeo sam da ih smanjim u velicinu okvirno 1200 x 1500 neke i  manje... preko onog kapetanovog programa, a nikad ranije nisam kacio slike na forumima, pa nemam pojma...

--- Kraj citata ---

http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,35.0.html

haklberisojer:
Svedocim da je regata bila i bolja nego u  Saletovom opisu :) Sve je bilo lagano, neusiljeno. Opusteno sto bi klinci rekli. I za dusu ucesnika.

Puno plovidbe bez prekomernog alkohola, i puno vecernjih druzenja uz muziku i napitke od pomenutog. Turisticki program u lokalnim lukama je bio takav da nije moglo ni da se pomisli o dosadi.

Kolegijalnost za svaku pohvalu - ako neko nekom nije mogao da pomogne sigurno nije niko nikom odmogao. Nisam primetio ni pekoran pogled a kamolii neku frku medju ucesnicima.

Topli centralni obrok svima znacio. Iako je bilo: "Opet pasulj!" - i vecina posle pomenutog ne mogu da veceraju.

Vreme ko vreme - to je nase vreme.  Da ne kazem: Radjavom i dlake smetaju. Samo je pomoglo da nam poveca motiv i snagu.  I Ram je deo putesestvija - onaj za pricu unucicima.

Smatram da je regata ostvarena uz neubicajeno, za nase krajeve, zalaganje, trud i posvecenost organizatora Sase. Da, i toleranciju prema svim ucesnicima i njihovim manama :)

Cuo sam od jednog kolege  misao, koja se i meni vrzmala po glavi, otprilike: "Regata nam je pomgla da ostvarimo nas san - camcem do Djerdapa". Dodao bih, sto je jos znacajnije, i nazad!

Posto sam bio sam na plovilu - nemam nesto slika za prikaciti. Tek da ne ispadnem cicija....

zabac:

Hvala Haklbery na lepim recima, bicu jos pozrtvovaniji ubuduce oko svih regatasa, jer sve su to pravi ljudi koji zasluzuju svaku paznju... hvala svima sto su takvi kakvi jesu...

Ja jos uvek ne mogu da okacim slike, moracu jos malo da ih smanjim, izgleda... sutra sam na pecanju, pa cu se prekosutra potruditi oko toga.

Poceo sam da pravim selekciju slika, da izdvojim one najlepse, ali jako puno ih ima... videcete neke uskoro!

Iskreno, prezadovoljan sam regatom... lose vreme i vetar kod Rama su malo pokvarili kompletan utisak, ali i to je sastavni deo plovidbe, jedino je meni licno zao sto nismo svi zavrsili taj put i sto nas nije bilo planiranih sezdesetak, a na to je vreme uticalo, posto se nije pojavilo petnaest prijavljenih ucesnika... ali to je njihova greska, definitivno!

Ovo je stvarno trebalo obici po svaku cenu, i oni koji su bili nadam se i mislim da se slazu sa mnom, da je bilo odlicno!

Pozdrav Dusane legendo, ako uhvatis vremena, posalji mi svoje slike na mail: zabac77@gmail.com.

P.S. Planiram u cetvrtak da odem do Boljevaca u nauticko selo, ima neka zajebancija "Strasilijada" pa malo da obidjem to, a ako si raspolozen, pridruzi se... i svi ostali sa foruma, malo da se navikavamo na Savu  6589 ...

zabac:

Pogledajte fotografije sa ovogodisnje regate na facebook profilu (ne stranici) Regata REKA, udjite u album Regata 2014. - Djerdapska klisura.

Ne mogu ovde da postavim slike, nema sanse...

Ima blizu 400. fotografija, pa uzivajte... a bice ih jos million!

Izdvojene su samo najzanimljivije...

Sve je slikano od strane naseg fotografa sa broda, zatim info centra iz Grocke i turisticke organizacije Golubca, ali i samih ucesnika...

Nadam se da se ne ljutite, ali nisam uspeo da sve to smanjim i okacim na forumu... Molim vas, kliknite malo na facebook i pogledajte...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju