Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Regata "REKA" 2014.godine

<< < (7/16) > >>

Kapetan:

--- Citat: zabac  13, 02, 2014, 11:48:39 pre podne ---....ali sporiji camci ce biti sacekani i nema problema.

--- Kraj citata ---

BRAVO ... to je prava stvar ! thumbup

SALE NB:
Sale, po meni, jedini problem ce biti prvi dan povratka, od Tekije do Lepenskog vira, tu je 50 km previse.
Mozda je najbolje tu ubaciti nocenje u Poreckoj reci.
Plovimo u spicu leta, sanse da ce centrala na Djerdapu raditi punom parom su ..hmm... velike.
Brzina Dunava u kazanima moze biti i preko 10km/h. Jos ako bude vetra, (a tamo ga uvek ima), nema tu puno matematike. Ako uzmemo proslogodisnji sastav regate za primer, mnogima ce 3-4km/h biti maksimalna brzina, a neki ce morati da se tegle.

Ko ce biti kapetan regate, i koji ce biti komandni brod?

zabac:

Pozdrav Sale, nisam stigao ranije da odgovorim, bio sam juce ceo dan u Sapcu na Savi, pa na Zasavici... Mozda si me i zvao na telefon, posto sam video neki poziv kasnije...

Da predjemo na stvar... sto se tice tog dela od Tekije do vira, slazem se i jeste komplikovano, za sad ostaje ovako kako smo planirali, a postoji MOZDA mogucnost da to ispravimo u narednom periodu, mada tesko ce biti... objasnicu sve na sastancima koji slede sta smo se i kako dogovarali, koje su mogucnosti, sta su problemi "iza kulisa" itd...???

Sve u svemu, znas i sam da smo spremni da ucinimo sve kako bi sto bolje i sigurnije izveli ovu regatu, tako da nam preostaje dosta vremena da radimo svi zajedno na organizaciji i da sve bude spremno i na svom mestu kad regatta krene...

Ove godine, malo cemo zaostriti pravila, ali iskljucivo zbog bezbednosti, a ne kako to neki komentarisu, da bismo trenirali strogocu i glumili neke velike organizatore!

Kapetan i komandni brod ostaju isti.

Kapetan:
samo se drzi toga da niko ne zaostaje i trebalo bi sve da bude ok ... ako je ikako moguce jedan brod predvovnik a drugi na zacelju ... i ne ostavljajte nikoga iza sebe...

broker975fx:

--- Citat: Kapetan  16, 02, 2014, 15:46:42 posle podne ---samo se drzi toga da niko ne zaostaje i trebalo bi sve da bude ok ... ako je ikako moguce jedan brod predvovnik a drugi na zacelju ... i ne ostavljajte nikoga iza sebe...

--- Kraj citata ---
Joj kako ja ne razumem te regate pa sta ako I neko zaostane,tesko da ce se izgubiti,sto moraju svi da budu kao crevca,bitno je ne ostaviti bilo koga ko se nadje u problemu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju