E, ovako treba... > Yamaha
Koja ulja za Yamaha 8Hp 4 stroke
Kapetan:
Ljudi hvala svima... idem sa motulom iz MASS companija... em mi je pored kuce, em znam da je orginal a ne nesto cudno sto nam za manje para razni nude, em su najeftiniji kad se dodje kod njih u radnju...
Novus se ponudio da vrsi nadzor mojih radova :) tako da ce biti zanimljivo !
da je ljepoja blize ... : ( daj ljepoja organizuj 2-3 dnevne ture do beograda.... evo sad ide sezona redovnih servisa..
IKA:
A da ti objaviš javnosti ,kog dana i u koje vreme ćeš menjati ulje i impeler.Verujem da bi bilo još zainteresovanih ,pored Novusa ,da gledaju taj spektakl.
Ako ne onda bar daj Novusu kameru da snimi tu atrakciju.Mene odavno steže neka teskoba pa bi se rado malo razonodio. sajkaca
Uzgred Yamaha-plattner-maksima gorkog 153--tl 011 2420386 kupiš kod njih (navodno yamahino ulje,mada yamaha ne proizvodi ulja) i ne razmišljaš o originalnosti ovog il onog ulja.
Thalassoma:
Planiram da kupim upravu motor iz naslova tj. 8 HP - 4T iz 2008. ili tako nesto. Da li svaki od tih motora ima mogucnost punjenja baterije ili je to opciono?
pecaros021:
od nedavno sam postao vlasnik Yamahe 20 hp 4 takta 2012god u velikoj sam nedoumici ma meraču ula koliko treba da bude trenutno mi je na polovini molim za pomoć ako neko zna a izgleda da je pređašnji vlasnik u zameni stavio i kineski filter ulja m07800
budens72:
trenutno ti je nivo ulja gde i treba da bude sajkaca
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju