Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Komande volana 2.5 m
Qsha:
Ma ja sam njih postavio na sajtove za prodaju nije to meni problem...nego sam mislio da ako neko od ovdasnjih clanova ima neke komande pa da se menjamo....a ne znam gde ovde na sajtu da ih oglasim?
LSI:
--- Citat: njegos68 10, 02, 2014, 14:51:15 posle podne --- Sta to znaci Lazo da nisu preterano skupi?Koliko kosta odprilike sajla volana od 4,5 metra?
--- Kraj citata ---
Njegoše, ne mogu da kažem koliko bi koštale sajle od 4,5 m ali znam da sam dva puta pravio sajle kod njih.
Prvi put za evinruda, tada je čamac bio dug 4,5 m, a sajle su bile 13-15 stopa. Mislim da nisam platio više od 60 evra.
Drugi put sam kod njih pravio sajle posle produžetka čamca na 5,5 m i tada su sajle bile od 19 stopa, a koštale su 80 evra.
Meni se činilo da to nije previše skupo. U to vreme su glava upravljača i sajle kod Buse koštali 190 evra (dužina 13 stopa)
LSI:
--- Citat: Qsha 10, 02, 2014, 15:01:16 posle podne ---Ma ja sam njih postavio na sajtove za prodaju nije to meni problem...nego sam mislio da ako neko od ovdasnjih clanova ima neke komande pa da se menjamo....a ne znam gde ovde na sajtu da ih oglasim?
--- Kraj citata ---
Idite na početnu stranu i videćete pri dnu: "Mali oglasi" (http://www.mojaladja.com/forum/index.php/board,8.0.html )
LSI:
--- Citat: LSI 10, 02, 2014, 15:17:01 posle podne ---
--- Citat: njegos68 10, 02, 2014, 14:51:15 posle podne --- Sta to znaci Lazo da nisu preterano skupi?Koliko kosta odprilike sajla volana od 4,5 metra?
--- Kraj citata ---
Njegoše, ne mogu da kažem koliko bi koštale sajle od 4,5 m ali znam da sam dva puta pravio sajle kod njih.
Prvi put za evinruda, tada je čamac bio dug 4,5 m, a sajle su bile 13-15 stopa. Mislim da nisam platio više od 60 evra.
Drugi put sam kod njih pravio sajle posle produžetka čamca na 5,5 m i tada su sajle bile od 19 stopa, a koštale su 80 evra.
Meni se činilo da to nije previše skupo. U to vreme su glava upravljača i sajle kod Buse koštali 190 evra (dužina 13 stopa)
--- Kraj citata ---
Moram samog sebe da demantujem i ispravljam.
Kod Buse sam kupovao glavu upravljača i sajlu za kontrolu pravca (okretanje motora).
Medjutim, u firmi o kojoj ovde pišemo (Stevčević), pravili su mi sajle za kontrolu gasa i menjača a to je, ipak, nešto drugo.
Dakle, izvinite svi koje sam doveo u zabunu svojim odgovorom.
broker975fx:
Zašto članovi foruma kontaktiraju sa nekim ko se neudostoji da se predstavi ili ako je to pravilo oko koga smo se svi složili zašto je moguće pisanje na forumu bez prvog posta u predstavljanju
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju