E, ovako treba... > Elektronika
Jeftini Fish Finder
deda:
--- Citat: Kapetan 09, 02, 2014, 16:24:30 posle podne ---
--- Citat: njegos68 09, 02, 2014, 16:09:06 posle podne ---Nisu neke pare....a mislim kolko para toliko muzke ili malo manje muzike... jh Imao moj brat prije par godina... prilicno neupotrebljivo za bilo sta ozbiljnije... sha
--- Kraj citata ---
vidi kao dubinomer mislim da je sasvim ok ... a prikazace sve krupnije komade ribe... a sitna riba zvanicno nikoga ne interesuje 25648
--- Kraj citata ---
Ako prikazuje pesove onda je dobar!!! upavusi
VladaCedic:
--- Citat: njegos68 09, 02, 2014, 16:09:06 posle podne ---Nisu neke pare....a mislim kolko para toliko muzke ili malo manje muzike... jh Imao moj brat prije par godina... prilicno neupotrebljivo za bilo sta ozbiljnije... sha
--- Kraj citata ---
Nema ovde muzike uopste :)
Kapetan:
--- Citat: VladaCedic 09, 02, 2014, 20:12:57 posle podne ---Nema ovde muzike uopste :)
--- Kraj citata ---
Imam Humminburd HDS 5 Gen 2 ... pa cu staviti kad stigne jedan pored drugog da poredim ....
Zvonimir:
Moj drugar ima slican i dobro se pokazao. Meri dubinu i prikazuje teren, moze se stelovati i pokazuje i sitniju ribu. Za te novce to je povoljno.
Kapetan:
--- Citat: Zvonimir 09, 02, 2014, 22:06:04 posle podne ---Moj drugar ima slican i dobro se pokazao. Meri dubinu i prikazuje teren, moze se stelovati i pokazuje i sitniju ribu. Za te novce to je povoljno.
--- Kraj citata ---
ono sto je bitno , ovo je PORTABL fish finder... znaci skines i nosis.. udjes sa malim camcem u kanal zabacujes fish finder (10 metara kabl tako nesto) i gledas dubine, na YT-u koliko videh i ribe nalaze... ... ima i onaj svoj zuti plovak ...
kao pomocna opcija nema bolje varijante.. kao primarna.. pa ako more posluzice...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju