E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
pitanje
trnigor:
ama ljudi sta ste zapeli za potrosnju to mi opste nije bitno, necu ga ja celo vreme voziti punim gasom, cetvrt gasa pa polako nigde nejurcam kad mi treba gasa tu je kad netreba polako nigde nezurim
srsa:
--- Citat: trnigor 31, 01, 2014, 15:07:12 posle podne ---ama ljudi sta ste zapeli za potrosnju to mi opste nije bitno, necu ga ja celo vreme voziti punim gasom, cetvrt gasa pa polako nigde nejurcam kad mi treba gasa tu je kad netreba polako nigde nezurim
--- Kraj citata ---
А како одолети и обуздати се? То ти је као да се попнеш на велико дрво, само да би појео две трешње. no125 kuku
maverick:
--- Citat: trnigor 31, 01, 2014, 15:07:12 posle podne ---ama ljudi sta ste zapeli za potrosnju to mi opste nije bitno, necu ga ja celo vreme voziti punim gasom, cetvrt gasa pa polako nigde nejurcam kad mi treba gasa tu je kad netreba polako nigde nezurim
--- Kraj citata ---
Ako ides s gledista sto mi to znaci kad si mogu priustiti onda bi si covjek priustio noviji 4t motor, ako ides s tocke necu glisirati onda si mogao i puno manji da kupis pa da uzivas....u svakom slucaju kupnja bez veze...ali mi smo samo tu jer je zima i ne mozemo na vodu...tako ne daj da te isprovociramo stri
trnigor:
nisam se isprovocirao naravno da imam para za 40 50 konja 4t uzeo bi naravno nego kao sto sam i u prosloj temi pisao camac je elan 495 sa gliserskim koritom i kabinom imao sam tomos 10 i nisam nikako mogao da plovim kako treba setao levo desno ko pijan tada su me mnogi savetovali da uzmem jacu pentu da nece biti problema zato sam je i uzeo imali negde da me neko uputi kako da najbolje ojacam zrcalo na camcu k5
Kapetan:
ima na forumu par foto prica oko ojacanja zrcala... pokusaj da nadjes... moj savet ti je smao da umesto daske koju bi laminirao uzmes plasticnu plocu u Politerm.rs i sa njom odradis ... to je neunistivo a nije skupo
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju