E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Beograd na vodi - kometari članova

<< < (9/11) > >>

srsa:

--- Citat: LSI  15, 05, 2014, 08:53:45 pre podne ---Sve će se to srediti samo da Bačević prokopa kanal...

Čekaj, čekaj... Pa zar on nije u ovoj novoj vladi?
Ih, sveca mu! Izgleda ništa od moje vožnje ladjom do tašte u Bagrdan. Sad će opet kazati da sam našao novi izgovor...

--- Kraj citata ---

Сад ти је шанса Лазо да испловиш лађом из баште, одмах лево у прву улицу, па полако до таште у Бгрдан. Само прати ток и бирај дубљу воду.  stri  stri  stri  flasica  flasica  ffff

LSI:

--- Citat: srsa  15, 05, 2014, 09:33:59 pre podne ---...
Сад ти је шанса Лазо да испловиш лађом из баште, одмах лево у прву улицу, па полако до таште у Бгрдан. Само прати ток и бирај дубљу воду.  stri  stri  stri  flasica  flasica  ffff

--- Kraj citata ---

Srso, mene je strah da se sve ovo i dešava zato što moj čamac više nije žardinjera u bašti.
Pretprošlog vikenda sam ga odvukao u marinu.

Istina, nije još u vodi ali ne zna se kad će, kako je voda počela da raste.
Bio sam u dilemi prošle nedelje da li da ga ponovo farbam i nabacim antialgin i planirao sam da to uradim ovog vikenda koji je pred nama. Ali ne lezi vraže - valjda smo se dosta nagledali nesreće u tudjim dvorištima širom sveta, pa se sručila ova pošast i na nas, ovako dobro spremne za ovakve situacije.

Mislim, sa dobro zatrpanim kanalima, nabacanim smećem i iznad svega dobrom organizacijom odbrane i zaštite.

Neka nam Bog pomogne. Žao mi ljudi koji su već zahvaćeni ovim potopom. A biće ih i više kako ovo pada.

srsa:
Ма од све муке да се мало и нашалимо, али ово што се дешава није нормално. Питам се одакле у ваздуху оволика водурина да пада непрекидно два и по дана, и то лије ко из кабла. Босна, Хрватска, Србија, аман докле више? Ил нас то Бог кажњава за све што закувасмо  у последњих 20 и кусур година. И наравно, као по правилу, народ страда.  kuku  kuku

LSI:
Ovakve padavine nešto su sasvim normalno u nekim drugim delovima sveta. Ali ovde kod nas - to može biti samo posledica promene klime ili - ma, ko bi ga znao?

Tek, izgleda da se situacija pogoršava sa svakim narednim satom.

Sada se vidi koliko je država pala na ispitu - da se manje kralo, a da su pare ulagane u preventivnu odbranu i zaštitu, uredjenje vodotokova, štete bi sigurno bile manje.

Ovo što nam sada pričaju da su ovo kiše kakve nikad nisu pale na Srbiju i kako moramo da brinemo o životima, a ne o imovini, snimci voljenog premijera koji nosi vodu i hranu ugroženima - ništa to neće nadoknaditi štete koje su mogle biti sprečene ili ublažene pravovremenim radovima.

Zoran:

Dobro LSI kada vec uplices politiku na forum,ajde lepo se definisi.Ili je kriv za
ovu situaciju voljeni premijer ili oni pre voljenog premijera.Nisu valjda i jedni i drugi.

E kada bi sada ustao drug Tito.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju