E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

Izrada splava 6x6 m + most . . . Pomoc

<< < (2/2)

captjerry:
mogu da ti skiciram ali ti treba da kazes dimenzije koje ti odgovaraju a ja ti onda kazem koji materijal i koliko kosta u dzipu :) ...moze?
e da i kakvu obalu imas?...

hallamiti:
Uredjena obal, tj. To je bre kod ade medjice, tacnije 200 m od donjeg spica medjice uzvodno samo na makiskoj strani. nije moj splav, tako da tacnu duzinu mosta ne znam.ajd pitacu kuma pa cu ti reci.hvala

fisherman:
Pozz svima ponovo...
@Cap hvala na infu za cene....

Dobio sam jednu ponudu u vrednosti od 2500e , odgovara mi jer ide zamena neka....

Splav je 6 x 6,5m , sipke 40x40 , daska patos + most 6m (5cm debljina) ... Znaci splav sa izvedenom kucicom kao sa slike i mostom.... Sta mislite o ceni???

captjerry:

--- Citat: fisherman  18, 09, 2009, 22:55:47 posle podne ---Dobio sam jednu ponudu u vrednosti od 2500e , odgovara mi jer ide zamena neka....

Splav je 6 x 6,5m , sipke 40x40 , daska patos + most 6m (5cm debljina) ... Znaci splav sa izvedenom kucicom kao sa slike i mostom.... Sta mislite o ceni???

--- Kraj citata ---

sto se splava tice uzimaj, to je mnogo jeftino za tako nesto...pod uslovom da nije propalo od stajanja i sl.

--- Citat: hallamiti  18, 09, 2009, 22:01:31 posle podne ---Uredjena obal, tj. To je bre kod ade medjice, tacnije 200 m od donjeg spica medjice uzvodno samo na makiskoj strani. nije moj splav, tako da tacnu duzinu mosta ne znam.ajd pitacu kuma pa cu ti reci.hvala

--- Kraj citata ---

izvini, bio sam u ogromnoj guzvi pa nisam ni dolazio na forum...
mislio sam na ovakav most, imas dve varijante...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju