E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Naslon za bolna ledja
CIVIJA:
Ma nisam ja mislio da pravim kao ova u Cabelasu. Ideja je naci nekoliko cevi izvariti - probati...
Kakav aluminijum, prohrom, makaze, krivljenje... kod mene je funkcionalnost na prvom mestu, estetika manje vise.
Imam kuma koji je vrstan majstor ali me vise blam da ga cimam za moje gluposti - nece dinara da uzme.
Nacicu valjda u kraju nekog varioca, bravara koji ce mi ovo odraditi, cenim da je to 20-30min. posla.
maverick:
Za isto to sto tebi treba koristim stolicu iz tramvaja a dobre su i one kojih imas po stadionima...mada ove iz tramvaja nadjeh kod njih za djabe ili na otpadu...plasticne su...ne brine te ako pokisne ili ako je nisi taj dan sklonio u komoru.....a montaza na dva leptir vijka kroz dasku i mir bozji...o tezini da i ne pricam
CIVIJA:
O tome sam i ja razmisljao - gde si je kupio, na kom otpadu si ih vidjao?
petar_kozic:
Odes lepo na NGBD u onu garazu tramvajsku. Potrazis nekog majstora, raspitas se. Kupis neko pivo i verujem da mozes tako da zavrsis.
CIVIJA:
E moj drug nije to bas tako, ja sam daaaavno radio preko omladinske bas u toj garazi. Nisi mogao da prodjes pored portira ako ne radis tu ili te ne poznaje. Pronasao sam ovo: http://www.bonusco.co.rs/tribine.html
Zovem u ponedeljak da vidim posto su.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju