Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

Nekome je danas rodjendan !

<< < (10/123) > >>

srsa:
Хвала вам другари на честиткама и лепим жељама. Узвраћам истом мером.  114  114  114

Arsa:
Srećan rođendan Srso! Sve najbolje!  114

LSI:
Ових дана неколико наших пријатеља прославило је рођендане а да им нисмо упутили честитке.
Мене је опасна нека сакагија спопала и данима сам болестан али мислим да ћу преживети и овог пута. Ако ово може да се прихвати као извињење - лепо.

Али данас, ма како да ми је још лоше, ипак сам мало боље, па ево да честитам нашим пријатељима Саши, Зорану, Игору и Лабуду  рођендане, уз нејлепше жеље.

Желим вам да искористите сваки овај леп, сунчани дан који је пред нама, за уживање на води и крај ње, увек у најбољем друштву.

Срећно!

LSI:
Промакоше ми неки рођендани ових дана али нећете замерити овом чичи.

Него јесте ли приметили колико рођендана је ових дана?

А шта то значи? Да су маме и тате биле нарочито ангажоване од краја септембра до краја октобра. Право време за прављење најбоље деце - нека каже ко шта хоће али најбоља су деца рођена у јулу.

Ево, и нашем Пољи је данас рођендан! Срећно, Пољо! Да си нам жив и здрав и да ти све иде како ти желиш.

Срећно и нашем младом пријатељу, Марку Ангеру, кога не познајем, али кад је ту на форуму, не може да не ваља (мада, било је код нас и таквих, али срећом су отишли - остали само ми добри!).

poljo:
Hvala !
 a0335

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju