Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

Nekome je danas rodjendan !

<< < (83/123) > >>

LSI:
Припадницима "одређених служби", некадашњим и садашњим, честитам рођендан у ово тешко време кроз које пролазимо.
Због карантина нећемо моћи да попијемо то пиво које сте спремили за нас али попићемо ми ово наше, а ви ћете нам то надокнадити кад све ово прође.

Терца и Милета, ја знам да сте ви озбиљни млади људи и да нећете заборавити наше разумевање које показујемо у овим условима. Знамо ми да вам је тешко што не можете да нас почастите сада али, као што рекох - не брините се. Проћи ће ово, а ми ћемо бити једнако жедни.

Драганд - не знам да ли сте и ви припадник неке службе али део сте ове наше дружбе, па и вама од срца честитам рођендан.

А лепо сте сложили сва тројица тих ваших 56 година - све у један дан! Добра нека генерација...

zoki_ns:
Srećan rodjendan!

MiletaStamat:
Rodjendani u samoizolaciji se preskaču. U svakom slučaju hvala.

srsa:
Срећан рођендан слављеницима, а теби Страјо (Милета) нема прескакања, сви се броје. Прописи су прописи.  grandpa  114  114  114

Terca:

--- Citat: LSI  21, 03, 2020, 11:02:57 pre podne ---...

А лепо сте сложили сва тројица тих ваших 56 година - све у један дан! Добра нека генерација...

--- Kraj citata ---

pa ja nemam 56 godina života, iako imam toliko radnog staža  ha ha

u svakom slučaju hvala za lepe želje i čuvajte se. kad prođe udaramo samo ono meksičko pivo.... coronu!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju