Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

Nekome je danas rodjendan !

<< < (72/123) > >>

LSI:
А говорили су ми људи: "Кад одеш у пензију, нећеш имати времена ни за шта!"
И изгледа да је тако.

Ево, данас наши пријатељи, Месечар и БатаВоја славили рођендане, а ја читавог дана нисам стигао да седнем и напишем неколико речи.
Надам се да ћу научити боље да организујем све то слободно време које сад по пензионисању имам, а сад бих, на крају овог дана, написао само да се надам да су обојица данашњи дан лепо обележили и да, ако им већ нисмо честитали ми, овде на форуму, да су то учинили њихови најмилији.

Срећно вам било и да се још дуго дружимо на овом нашем форуму и ван њега!

LSI:
Да ми се не би поновила прича као са Месечаром и ВатаВојом, одлучио сам да јутрос прво честитам рођендан нашем пријатељу с форума који се потписује именом Sale Rea, јер ко зна шта све може данас да ми се деси па да не стигнем касније.

Дакле, срећан 46. рођендан!
То су најлепше године у животу једног човека, треба их искористити. То су године у којима се највише ствара али треба наћи времена и за уживање. Надам се да ће Нарвал омогућити још много уживања.

Срећно!

srsa:
Srećan rođendan i puno uživanja na vodi. 114

DuleN:
Srecan rodjendan  114

Sale Rea:
Hvala drugari od srca. Kada sam bio momak 40 godina mi je izgledalo matoro, sada nemam takvo mišljenje  JFAOITHAJFA.
A što se malog Narvala tiče, lepo nas služi. Verovatno ću se opet "proširiti" , pa ako ime nekih drugara sa 820 , Akvarijusom, Basom 747 ko je spreman za prodaju neka se javi. Živeli   114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju