Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče
Nekome je danas rodjendan !
Zoran T:
Srecan rodjendan Lazo...
LSI:
Хвала, Зоране. Нисам стигао раније да одговорим због гужве. Прославили смо мој рођендан, који је био јуче, и рођендан мог унука, Душана, који је био данас.
За рођендан сам добио два лепа поклона. Снајка ми је поклонила руком цртану икону св. Николе, чувара морнара, а од ћерке сам добио праву капетанску капу.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
LSI:
Гледам јутрос - три рођендана: Месечар, Летећи-ХоланЂнин и БатаВоја.
Е па, нека вам је свој тројици срећно!
А посебно БатаВоји - он ми је некако најближи, каска за мном са само две године разлике.
БатаВоја је пример да се и од млађих има шта научити.
Током регате, која ми, како дани пролазе, изгледа некако све лепша и лепша, посматрао сам Воју како управља својом лађом.
Велика је то лађа, много већа од мог чамца. А он, некако опуштено, полако, смирено, управља њом с милиметарском прецизношћу. Посматрао сам како пристаје, како се увлачи између већ привезаних пловила. Њему помоћ посаде заиста није била потребна.
Знам да сам се једног тренутка упитао: Кад ћеш ти, Лазо, тако?
БатаВојо, још једном, искрена честитка и поштовање. Да се још дуго возите и уживате на вашој лепој лађи.
BataVoja:
Gosp.Lazo,
Hvala na čestitkama i lepim željama. Ja sam stvarno uživao za vreme Regate, pa sam možda zato i bio opušten, mada mi je ovo bila prva regata. E sad možda si ti malo i preterao sa hvaljenjem ali bitno da nam je bilo lepo. Moja supruga se ne slaže da mi nije bilo potrebna pomoć posade, ali možda je samo ljubomorna.
U svakom slučaju moramo da popijemo pivo povodom rođendana a i da evociramo događanja na Regati. Čim malo poraste vodostaj eto mene u Slankamen.
Pozdrav
LSI:
Војо, ја сад полазим у Сланкамен и планирам да останем тамо до среде.
После овог пораста водостаја, сад је дубина кад се улази у марину с низводне стране аде већа од 1 м, а на улазу с узводне стране има више од 2 м.
У оба случаја, треба се држати упутства које сам дао у теми Стари Сланкамен данас.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju