NAUTIČKI E-SHOP > ARHIVA - Malecni Oglasi

Brodic metalni sa Yamahom 9.9ks High Trust

(1/3) > >>

brodmaja:
Camac metalni s kabinom i natkabinom-sredjen.Yamaha 9.9ks High Trust. Prikolica ide uz camac. Proizveden 2005 god. Dimenzija 6.50 x 2.10 m. Korito 3.5 mm lim,nadgradnja 2.5 mm lim,kompletna zastita i premaz nautickim dvokomponentnim bojama i anti-algin na tabanu korita. Uradjena kompletna unutrasnja izolacija stirodurom i lamperijom oblozeno. Elektro instalacija na 12v sa kompletnom rasvetom i signalizacijom.Kokpit za upravljanje. Sonar,TV na 12 v. Kuhinja,plinski sporet i sudopera. Kabina sa 2 lezaja.Yamaha 9.9 ks teretna,redovno servisirana,kao nova. Plovidbena dozvola. Camac je malo koristen,cena 4000e  - dogovor.
   PRODATO !

poljo:
Skladan brodic

marke:
Pozrav,
Moze li slika enterijera i moze li bez motora?

114

zankiki:
Zagledam sam taj brodiće nedavno, dok sam još bio u fazi kupovine. Lepo izgleda.
Ali teško će se prodati - prodavati, bez slika enterijera.

Ako vlasniku nije teško neka postavi slike enterijera, i kaže da li može brod bez motora i obrnuto - motor bez broda.
Mene bi možda motor zanimao.

brodmaja:
 slika enterijera nije problem,moracu kad ugrabim vremena da slikam mada ta slika nije razlog za ili ne kupovine broda. Bitan je kvalitet,a  ozbiljnom kupcu nije problem da dodje i pregleda sve na licu mesta i licno se uveri a ne preko pojedinih slika.  Bez ljutnje ! hvala.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju