Nautika opšta... > Kulinarske čarolije
Arsino Kuvanje
Arsa:
--- Citat: srsa 17, 12, 2014, 20:56:53 posle podne ---
--- Citat: Kapetan 17, 12, 2014, 19:01:04 posle podne ---Kina je najveci izvoznik i proizvodjac jagnjeceg mesa na svetu.... ne bojim se ja za nase jaganjce...
Море шта да радимо ако пређу на козе и зецове? kuku flasica ffff
--- Kraj citata ---
Ma imamo mi izvozne adute i u toj oblasti. roll4
Ali, ajde da još malo smaram.
Zapravo se ponavljam iz godine u godinu. I to mi u opšte ne smeta. sajkaca
--- Kraj citata ---
Arsa:
Pa pošto silom prilika nisam na vodi, iskoristih slobodno vreme da spremim neke đakonije pa da u novu godinu uđemo bolje raspoloženi.
Ukratko spremio sam špikovanu svinjsku plećku sa prelivom za istu. Glavno jelo je bio gulaš od pečurki (vrganj i šampinjoni), a sve to je pratila čorba od povrća sa dodatkom šajota i proja sa prazilukom i šampinjonima.
To bi ukratko bilo to. Slike izgledaju ovako a svi prezadovoljni. 6589
Arsa:
Otvaranje sezone! roll4
STG:
Sjajno!
LSI:
Таман хтедох да кажем да је ово опасно по здравље и оних који једу и оних који гледају, кад угледах ону чашицу. Искрено се надам да је то нека шљивовица (не из локал-патриотских разлога, већ зато што мислим да је то најбоље од свих жестоких пића) али и ако није, сигурно је лек за душу (а тело нек се снађе како уме).
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju