Nautika opšta... > Kulinarske čarolije

Arsino Kuvanje

<< < (13/17) > >>

Arsa:

--- Citat: srsa  17, 12, 2014, 20:56:53 posle podne ---
--- Citat: Kapetan  17, 12, 2014, 19:01:04 posle podne ---Kina je najveci izvoznik i proizvodjac jagnjeceg mesa na svetu.... ne bojim se ja za nase jaganjce...

Море шта да радимо ако пређу на козе и зецове?  kuku  flasica  ffff

--- Kraj citata ---

Ma imamo mi izvozne adute i u toj oblasti.  roll4

Ali, ajde da još malo smaram.

Zapravo se ponavljam iz godine u godinu. I to mi u opšte ne smeta.  sajkaca
--- Kraj citata ---

Arsa:
Pa pošto silom prilika nisam na vodi, iskoristih slobodno vreme da spremim neke đakonije pa da u novu godinu uđemo bolje raspoloženi.

Ukratko spremio sam špikovanu svinjsku plećku sa prelivom za istu. Glavno jelo je bio gulaš od pečurki (vrganj i šampinjoni), a sve to je pratila čorba od povrća sa dodatkom šajota i proja sa prazilukom i šampinjonima.

To bi ukratko bilo to. Slike izgledaju ovako a svi prezadovoljni.  6589

Arsa:
Otvaranje sezone!  roll4

STG:
Sjajno!

LSI:
Таман хтедох да кажем да је ово опасно по здравље и оних који једу и оних који гледају, кад угледах ону чашицу. Искрено се надам да је то нека шљивовица (не из локал-патриотских разлога, већ зато што мислим да је то најбоље од свих жестоких пића) али и ако није, сигурно је лек за душу (а тело нек се снађе како уме).

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju