Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Preplovili antlantik

<< < (2/3) > >>

LSI:

--- Citat: Peca Brodarac  19, 12, 2013, 10:22:11 pre podne ---O tome mogu samo da mastam,da cu jednog dana i ja ploviti po Morima i Okeanima.Svaka cast posado harm

--- Kraj citata ---

Dragi Peco, nastavite da maštate i ne dozvolite da vam to bilo ko pokvari. Ali potrudite se koliko  možete da makar deo tog sna i dosanjate.

Ja sam još kao dečak preplovio sva mora i okeane, a posebno sam se mnogo vrteo oko Zlarina i Paklenih otoka na Jadranu - naravno, sve u mašti.
Sada maštam da čamac iz bašte spustim u Dunav sledeće godine i nadam se da će se to  i dogoditi.

Mislim da je lepo da imamo o čemu da maštamo, posebno u ove sive, sumorne dane. A ovoj posadi možemo samo da zavidimo ali u najpozitivnijem smislu.

Kapetan:
Samo ti slusaj LSI-a i plovices po basti od cempresa do bora, a sidirces u luku i paprikama...

LSI:

--- Citat: Kapetan  19, 12, 2013, 10:38:37 pre podne ---Samo ti slusaj LSI-a i plovices po basti od cempresa do bora, a sidirces u luku i paprikama...

--- Kraj citata ---

Kapetan širi dezinformacije.
U mojoj bašti nema ničeg osim trave (da se proveriti u mojim tekstovima) - i nju mi je teško da pokosim.
Ali da ne kvarimo temu neću tražiti izvinjenje od Kapetana zbog "zlonamernog" komentara.

Kapetan:
izvinjavam se na netacnim infomacijama :)
muring se radi na kvaki od vrata  :)

Petar:
Hocu poslusacu savet i nastaviti da mastam,mada kakva je situacija po pitanju ekonomije-moj dzep-Tesko,madacu za pocetak camcem po tamisu,da teram.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju