E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Proizvodnja broda Gozzo 800
Kapetan:
kaci dalje gde sad stade clap
Davor:
Slike cu postavljati kako budu tekli radovi na novom brodu. Ponedjeljak i utorak voskiranje trupa, utorak zelkotiranje…
Bice dobra galerija. Imacemo laminiranje kalupa, povezivanje, modeliranje kontrastampe u kabini, izrada enterijera, postavljanje tikovine i mahagonija, oprema, motor...
IKA:
Pažljivo sam pogledao ovih par fotki,i imam samo jednu primedbu.sve izgleda sasvim pedantno ,da bi plovilo imalo svoju klasu,jedino mi pero kormila izgleda dosta amaterski ,bar što se tiče estetike.Sugestija je upućena čisto da bi imali uvid šta bi eventualni kupci našli kao zamerku.Ako usvojite poneku primedbu to može samo da poveća rejting plovila. hi
oblak:
Jel tvoj model poludeplasmanac? Kolika je cena u kitu? Napisite vise podataka..
Davor:
Ideja je potekla od broda Aprea fratelli 750 (7.5x2.5m). Brod sa slike je sa dosta dodatne opreme. Standardni sa jednim motorom 120-140ks dodje 100.000eura+iva(pdv). List kormila standard-ploca od inoksa. Prvi Gozzo 800 je izuzetno upravljiv i u voznji krmom. Propela i list kormila su se lijepo "uparili". Moze da se stavi i fabricki liveni timun, ako to izabere kupac.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju