E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Proizvodnja broda Gozzo 800

<< < (5/14) > >>

broker975fx:
Zanimljivo koliko glupih kometara na temama koje veze nemaju sa nautikom a kad čovek predstavi rad niko ništa da prokomentariše, makar da popljuje, bilo šta no125

Bravo Davore, svaka čast i hvala na prikazanom procesu proizvodnje, meni ovo deluje vrlo dobro, model mi se sviđa i mislim da je pun pogodak za porodičnu brodicu bilo za more bilo za reku.
Sa srećom 114

poljo:
Izgleda da si u pravu Brokeru ali mislim da vecina nas nema hrabrosti da pokvari ovako lijepu temu . Prijatelju samo nastavi praviti i redati slike .

IKA:

--- Citat: broker975fx  17, 12, 2013, 23:20:56 posle podne ---Zanimljivo koliko glupih kometara na temama koje veze nemaju sa nautikom a kad čovek predstavi rad niko ništa da prokomentariše, makar da popljuje, bilo šta no125

Bravo Davore, svaka čast i hvala na prikazanom procesu proizvodnje, meni ovo deluje vrlo dobro, model mi se sviđa i mislim da je pun pogodak za porodičnu brodicu bilo za more bilo za reku.
Sa srećom 114

--- Kraj citata ---
Nema se šta popljuvati.Posao se odrađuje profesionalno,i ostaje nam samo da gledamo,učimo,i ne kvarimo temu.Bar dok se ne završi,posle mož da bude i komentara,za sada pomno pratim i uživam.Lepše je bez komentara.

petar_kozic:
Kao sto Ika kaze, lepse je bez komentara. Pravo je uzivanje gledati ovu temu. Neka admini slobodno obrisu ovo sto se mene tice. Bravo Davore, profi posao. Vrlo pedantno uradjeno.

Sent from my C1505 using Tapatalk

budens72:
Pratimo, pratimo... siguran sam da svi prate temu, a svaki komentar je suvišan....

Bravo Davore!

e da je više ovakvih tema...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju