Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Ma znam....samo ste mene cekali!!!
captjerry:
--- Citat: Argus 26, 07, 2009, 12:26:45 posle podne ---Ja sam na jednom sajtu nasao sledece: Obelezavanje broda, Zvucni signali, Kategorizacija plovnih puteva, Klasifikacija unutrasnjih plovnih puteva, Obelezavanje na plovidbenim kartama, Osnovne odredbe o plovidbi, Zakon o pomorskoj i unutrasnjoj plovidbi. A prema tom sajtu potrebno je sledece ispite poloziti da bi se dobila dozvola:
1. Opšti deo (ustavno uređenje, radni odnosi, upravni postupak
2. Plovidbeni propisi na unutrašnjim plovnim putevima
3. Osnovi navigacije
4. Plovni objekti i njihovo korišćenje
5. Poznavanje motora
6. Osnovi pružanje prve pomoći
7. Praktični ispit
--- Kraj citata ---
...Dobro dosao...
znam i nakom sajtu...sve je to pro forme, javi se kad budes resio da polazes....
za brod, strpljivo ( u skoli nas je kapetan Laza ucio da je najbolje oruzje mornara strpljenje ) naci ces svoj brod iz snova, samo se prvo upoznaj sa mogucnostima, prednostima i manama raznih plovila i naci ces ono sto tebi treba...ili ces kao Giga, napraviti brod po svom ukusu...
STG:
--- Citat: captjerry 27, 07, 2009, 08:49:40 pre podne ---
--- Citat: Argus 26, 07, 2009, 12:26:45 posle podne ---Ja sam na jednom sajtu nasao sledece: Obelezavanje broda, Zvucni signali, Kategorizacija plovnih puteva, Klasifikacija unutrasnjih plovnih puteva, Obelezavanje na plovidbenim kartama, Osnovne odredbe o plovidbi, Zakon o pomorskoj i unutrasnjoj plovidbi. A prema tom sajtu potrebno je sledece ispite poloziti da bi se dobila dozvola:
1. Opšti deo (ustavno uređenje, radni odnosi, upravni postupak
2. Plovidbeni propisi na unutrašnjim plovnim putevima
3. Osnovi navigacije
4. Plovni objekti i njihovo korišćenje
5. Poznavanje motora
6. Osnovi pružanje prve pomoći
7. Praktični ispit
--- Kraj citata ---
...Dobro dosao...
znam i nakom sajtu...sve je to pro forme, javi se kad budes resio da polazes....
za brod, strpljivo ( u skoli nas je kapetan Laza ucio da je najbolje oruzje mornara strpljenje ) naci ces svoj brod iz snova, samo se prvo upoznaj sa mogucnostima, prednostima i manama raznih plovila i naci ces ono sto tebi treba...ili ces kao Giga, napraviti brod po svom ukusu...
--- Kraj citata ---
Bravo Jerry,mudro zboris :)
parigroz:
:drinks: dobrodosao sumadinac
budens72:
Dobro došao ! :drinks:
Argus:
Hvala svima pre svega na toplim recima dobrodoslice, ali i na prakticnim savetima!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju