E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Priprema vanbrodskog motora za zimski san
maverick:
svake eszone ista prica...lsi vjerojatno zeli podjeliti dobar tekst ali praksa je malom drukcija....
STG:
j1
--- Citat: zankiki 20, 11, 2013, 14:48:30 posle podne ---Zašto misliš da je potrebno tako često paliti motor zimi?
--- Kraj citata ---
Nije na moranje,bar ja tako mislim,ali neka radi jer tome i sluzi,zar ne?
Jedino sto praktikujem jeste da se sam ugasi,tj da potrosi gorivo iz karburatora.
igorbos:
Gorance,na krace vrijeme suvi karburatori to je ok ali ima ih koji kad su duze suvi hoce da zapeknu,npr.iglica plovka,dizne,osuse se i ispucaju membrane...narocito kod dvotaktnih. 114
STG:
--- Citat: igorbos 20, 11, 2013, 20:51:15 posle podne ---Gorance,na krace vrijeme suvi karburatori to je ok ali ima ih koji kad su duze suvi hoce da zapeknu,npr.iglica plovka,dizne,osuse se i ispucaju membrane...narocito kod dvotaktnih. 114
--- Kraj citata ---
Ako ostavis motor da radi na pola sata-sat vremena i to jednom nedeljno i nakon toga potrosis gorivo iz karburatora mislim da nista strasno nece biti... mislim da je skroz ok,e sad...
maverick:
na 4t se moze potrositi gorivo iz karburatora ali na 2t nije preporucljivo...trenutak nestanka goriva je trenutak bez podmazivanja
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju