Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Stari Slankamen - juče oko 15:00 časova

<< < (15/17) > >>

MiletaStamat:
Srećno Dule, nek ti na plovidbi uvek bude  lepo vreme.

DuleN:
Na zalost, voleo bih da ovakve slike ne postavljam, ali moram... Pogledajte na sta sada lici usce Tise. Urnisano. Sve poseceno , pa i to nije bilo dovoljno, vec su i zapalili da izgori granje... Place mi se kada vidim ovo...

kole:
Sad će ponovo da pošume. Mora tako.

DuleN:

--- Citat: kole  04, 03, 2017, 21:44:13 posle podne ---Sad će ponovo da pošume. Mora tako.

--- Kraj citata ---
Kole
Molimte objasni mi zasto mora secenje do kraja? Ja se ne razumem u to, ali za mene je ovo preteravanje...

LSI:

--- Citat: kole  04, 03, 2017, 21:44:13 posle podne ---Sad će ponovo da pošume. Mora tako.

--- Kraj citata ---

Требало би да буде тако - да онај ко је посекао шуму, мора да посади нову.

Али неки од нас неће дочекати да уживају у хладу нове шуме... Ко нам је крив што смо се родили средином прошлог века?

Мада, од недавно појавило се код нас једно дрво из Кине - пауловнија! У првој години порасте до висини од 3 до 5 метара! Листови су широки до 40 сантиметара. Важно је само да се у првој години не дозволи да се земља у коју је дрво посађено осуши. Потребно је заливање сваког дана или бар 15 литара воде једном у три дана.

Дуле, само пауловнија може нас мање младе да заклони од сунца. Само, да ли су за њу чули ови наши из Србија-шума?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju