Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Stari Slankamen - juče oko 15:00 časova

<< < (12/17) > >>

LSI:

--- Citat: Kapetan  14, 04, 2015, 14:57:52 posle podne ---LSI, kad si cekao do sada, ne zaleci se... sacekaj da prodje globalno zagrevanje pa posle natenane !

--- Kraj citata ---

Не вреди, мој Капетане. Прочитао сам недавно, а после видео и анимацију - ништа од тог отопљавања за нас. Неће море толико да се подигне. Мора нешто жешће да се деси. Дакле, не вреди да чекам море, морам да се окренем Дунаву. Нема ми друге. (Ал' много ми криво због овог отопљавања!)

Једино што сад могу, то је да средим чамац па да на миру, у чамцу чекам да видим докле ће то море да стигне, тамо једног дана. Волео бих да и тада око мене буде ова млађарија која не поштује старије. Тада ће и они бити старији, а ја ћу да гледам како њих завитлава нека нова млађарија.  rolleye Има само да се смејем из прикрајка. stri clap 456

Остаје ми још једна нада - можда се врати из Кине онај Бачевић и донесе неку макету канала до Солуна... Ко зна? Ако имамо макету града на води, што не бисмо имали и макету канала? Баш...

DuleN:
Laki,
Ako ne pustis taj camac na vodu do prvog maja, licno cu ga odgurati u Dunav sve sa prikolicom i bez Cadjine pomoci.

Kapetan:
Dule zovi !

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Šomi Quicksilver 300:
Eee nagledah se lepih slika sad odoh nešto lepo da sanjam  jh
Prelepe slike, uživao sam 6589

DuleN:
Za sve one koji vole Marinu Stari Slankamen, jedna specijalna fotografija od danas...

Slikao sam i usce Tise, ali na zalost zbog magle fotografija nije dobrog kvaliteta, pa je necu postavljati.
Ono sto me je malo rastuzilo je fakt da je sva obala Tise skroooz "posisana"  da nije ostalo ni jedno jedino drvo... Zalosno...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju