Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Stari Slankamen - juče oko 15:00 časova

<< < (2/17) > >>

LSI:
Ko je danas bio na vodi - zna zašto živi.
A ko je makar bio kraj vode - zna šta je lepota.

Ja sam od ovih drugih - nisam izdržao da ne odem do obale Dunava u mojoj marini u Starom Slankamenu.
Predivan dan, sunčan, bez vetra - kakav se samo poželeti može.

Ipak, vrlo malo saobraćaja na Dunavu.
Ali zato, na obali, na našoj terasi ispred zgrade marine, bilo je veoma živo. Riblja čorba i dosta špricera i piva samo su bili podloga inače lepom raspoloženju.

Delić atmosfere možda ćete osetiti i sa novih fotografija koje prilažem.
Možda će neko reći: "Već vidjeno." Neka, neka kaže. Meni je svaki put drugačije i lepše.

A biće i lepše. U marini će, ako bude sreće, ove godine biti instalirana pumpa za gorivo za naše čamce i biće to jedna od retkih namenjena specijalno nautičarima rekreativcima. Nadam se da ću vas tokom godine informisati o realizaciji ove lepe ideje.

zoki novus:
Jel me oci varaju ili je Laza uspeo da se iskrade i sam bez pratnje dodje do vode?

LSI:

--- Citat: zoki novus  11, 01, 2014, 17:02:49 posle podne ---Jel me oci varaju ili je Laza uspeo da se iskrade i sam bez pratnje dodje do vode?

--- Kraj citata ---

Nisi ti slučajno naš predsednik - stvarno sam danas išao bez žene!
Ali sam zato odmah kažnjen - otišla je kasnije bez mene da obidje našu kćerku i unučiće.

zoki novus:
Znaci krenulo ti odlicno ove godine!
Cestitam!

LSI:

--- Citat: zoki novus  11, 01, 2014, 17:37:36 posle podne ---Znaci krenulo ti odlicno ove godine!
Cestitam!

--- Kraj citata ---

Krenulo, krenulo, nego šta!
Ali ne žalim se ja. Sve je to od boga dato.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju