Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Stari Slankamen - juče oko 15:00 časova

<< < (4/17) > >>

LSI:

--- Citat: srsa  23, 03, 2014, 20:13:15 posle podne ---Ма све је то лепо, него где су слике спуштања чамца и да видимо ту Кемпијеву рукотворину на води?   clap  clap  clap

--- Kraj citata ---

Nisam kriv, Srso, časna pionirska!
Nisam bio prisutan.

Ali čamac je u vodi i koliko sam video svi koji su ga pogledali slažu se da je Kemppi napravio jedan od najboljih čamaca na našim vodama u ovom trenutku.

sale.m79:
A kad ce zardinjera u vodu.Jel ide na regatu.

LSI:

--- Citat: sale.m79  23, 03, 2014, 20:40:40 posle podne ---A kad ce zardinjera u vodu.Jel ide na regatu.

--- Kraj citata ---

Tokom ove (od sutra) ili sledeće sedmice planiram da platim registraciju i da vratim čamac u marinu.
Trebalo bi da premažem korito antialginom i da napravim sundjere za ležajeve i sedenje - ali rešio sam da to uradim na vodi kako bih mogao ove godine ipak da zaplovim.

Što se tiče regate, mislim da ove godine neću moći da odvojim vreme za nju. Razloga je više i ni jedan sam za sebe nije dovoljan za opravdanje ali meni se čini da ne bi bila dobra odluka da krenem.

Kapetan:

--- Citat: sale.m79  23, 03, 2014, 20:40:40 posle podne ---A kad ce zardinjera u vodu.Jel ide na regatu.

--- Kraj citata ---

onako impirijski ... oko 2020te ako sve bude po planu ...

LSI:

--- Citat: Kapetan  23, 03, 2014, 21:28:02 posle podne ---

--- Kraj citata ---

onako impirijski ... oko 2020te ako sve bude po planu ...

--- Kraj citata ---

Kapetane, Kapetane...

To je vreme kad planiram u penziju (do juče sam mislio da će to biti 2019. ali posle današnjih vesti, izgleda da će to ipak biti 2020.). A na vodu ... živi bili pa videli. Ploviće LSI ove godine!

Samo se malo strpite - ako mogu ja, možete i vi.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju