Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi

Zrenjanin Nekad i Sad

(1/5) > >>

11zodiac11:
Eto prodje i Dan voda (kao 1. maj svi srecni siti i zadovoljni a nezaposleni) mozemo da kacimo slikice nasih lepih voda ko sa razglednice... pre neki dan kada sam posetio Zrenjanin ili Beckerek, jelte kako kome volja i sisao do Begeja kad ono...mrtvaja pa voda stoji ko u bari i naravno da je i prljava i svakakva kao i sve bare. E sad neki kazu zbog regulacije reke, meandera!, svejedno reka stoji ne mrda a prljava...
http://www.listzrenjanin.com/index.php/temabroja/1250-tema-broja/8847-na-dan-zatite-ivotne-sredine-begej-reka-van-svake-kategorije
NEKADA
...........................................
SAD

Kapetan:
popravilo se stanje pre nekih 10 godina sam imao devojcicu iz zrenjanina i jednom prilikom odem u zrenjanin da je iznenadim , prvi putu u zivotu krocim u taj grad...  zamolim neka dva momka da mi pokazu gde je ulica ta i ta... kazu oni predji reku i idi tamo i tamo , reko aj please jedan deo puta da idete samnom da se ne zagubim... pristanu oni dodjemo do mosta preko begeja koji je u tom momentu bio trecina ovoga sto je sada na slici , malo veci od mirijevskog potoka.... reko a gde je ta rekao sto ste rekli da predjem..... da je pogled mogao da ubije ja danas ne bih kucao ovde Smiley

11zodiac11:
Pa mi se kapetane mozda i sudarali negde na Zrenjaninskom setalistu meni je Zena iz ZR  :heat: vec 16 godina, a Begej veruj mi zavrtelo mi se u glavi kad sam ga gledao, jer mozak ocekuje da se reka krece (nesto obrnuto od morke bolesti) a ona ama bas stoji, braon/zelena vodena masa.  :skull:

Kapetan:

--- Citat: 11zodiac11  25, 07, 2009, 12:07:13 posle podne ---Pa mi se kapetane mozda i sudarali negde na Zrenjaninskom setalistu meni je Zena iz ZR  :heat: vec 16 godina, a Begej veruj mi zavrtelo mi se u glavi kad sam ga gledao, jer mozak ocekuje da se reka krece (nesto obrnuto od morke bolesti) a ona ama bas stoji, braon/zelena vodena masa.  :skull:

--- Kraj citata ---

ja sam zrenjaninku uspesno eskivirao :) al me sacekala sledeca na cuburi i ozenila me :)

11zodiac11:
Gle sad mozda smo i komsije  :preved: ja Pasino Brdo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju