E, ovako treba... > Plovila

Vaše mišljenje o ovom brodiću

<< < (13/14) > >>

Kapetan:
motor je odvojeno 450 evra ... sa motorom izadje 900 evra...
iskreno , ako prikolica ima papire vredi kupiti samo zbog prikolice...

LSI:

--- Citat: mornar.pocetnik  17, 01, 2016, 11:33:50 pre podne ---Ovo uopste nije lose, sto kaze Kapetan. Otici cu bas da vidim, jeste malo vise para, ali jos ako je prikolica registrovana, daje i motor, to je stvarno jeftino.
I blize mi je nego da idem skroz do Loznice...

--- Kraj citata ---

Колико сам ја разумео, мотор је додатних 450 евра.
И то није лоша цена ако је мотор исправан.

Претпостављам да је мотор двотактни, то значи да је мањи и лакши од четворотактног исте снаге.
Међутим, бучнији је и више троши. Потребно је правити одговарајућу мешавину уља и бензина и увек дими при јачем гасу и шири "мирис" карактеристичан за сагоревање мешавине уља и бензина (није увек пријатно али неко и то воли - делује му спортски).

Али по сликама (оно што се на овој другој види испод цираде) бих рекао да је то боља понуда од оне прве коју сте видели.

mornar.pocetnik:
Sad videh dimenzije, razlika je samo 30x10cm u korist Lahora. Mada, samo zbog prikolice, ako je registrovana, vredi. Motor lako moze naci, makar i tomos, za mene kao pocetnika, bilo bi dovoljno i tih 4 ili 4,5ks   cap

Pogledacu ovih dana prvo ovaj u NS, pa cu podeliti utiske ovde sa vama, ili ako je neko blizu, da ga pogleda pre, neka podeli svoje misljenje ovde, kad se nisu udostojili da skinu ceradu za slikanje no125

Zoran T:
To je dobro sto je pokriven znaci da neko vodi racuna o njemu...

Kapetan:

--- Citat: mornar.pocetnik  17, 01, 2016, 12:19:11 posle podne ---...za mene kao pocetnika, bilo bi dovoljno i tih 4 ili 4,5ks   cap

--- Kraj citata ---

zaboravi na T4 i T4.5 za Lahora , kao i za svaki gliser slicnih dimenzija.. ti camci su predvidjeni za glisiranje a ne za deplasmansku voznju .. ispod 15 konja (a i to je pitanje) nemoj ni pokusavati ..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju