E, ovako treba... > Tehnike i saveti...

Antialgin sprej

(1/3) > >>

Kapetan:
Ova godina sto se mene tice za nautiku je skroz propala... Obaveze, posao i porodica su morali biti na prvom mestu ... odmor i rekreacija su morali da sacekaju ...

Posto sam prckao oko motora , resio sam i da pogledam cizme i zgrozio sam se onim sto sam video ...

E sad ima antialgin sprejeva ali ne znam kako su se pokazali kao ni postupak nanosenja istih ...

maverick:
Ne mora biti u spreju vec moze i obicni ali za vb je najbolji onaj prozirni i u malim je pakiranjima i naravno puno skuplji...ali ostavlja petu u izvornoj boji, no ipak je puno jednostavnije dici nogu iz vode, jer ovoliko smeca zacepi i kanale za ulaz vode....

njegos68:
 Uzmi u spreju,odlican je..ja sam uzeo kod Buse providni,i njime jednostavno naprskao Z nogu...ucinak vise nego odlican...

Kapetan:

--- Citat: njegos68  07, 10, 2013, 16:50:16 posle podne --- Uzmi u spreju,odlican je..ja sam uzeo kod Buse providni,i njime jednostavno naprskao Z nogu...ucinak vise nego odlican...

--- Kraj citata ---

posto je bio?

njegos68:

--- Citat: Kapetan  07, 10, 2013, 16:58:52 posle podne ---
--- Citat: njegos68  07, 10, 2013, 16:50:16 posle podne --- Uzmi u spreju,odlican je..ja sam uzeo kod Buse providni,i njime jednostavno naprskao Z nogu...ucinak vise nego odlican...

--- Kraj citata ---

posto je bio?

--- Kraj citata ---
nisam siguran ali mi se cini oko 15 evra ...naravno sa forumskim popustom..   jh

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju