Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Dali je povoljno

<< < (3/4) > >>

LSI:

--- Citat: evrotec  06, 10, 2013, 22:55:53 posle podne ---Sta je najvilje uzeti za Sebiju da se mogu koristiti krte vida srbije koju marku

--- Kraj citata ---

???
 sha

njegos68:

--- Citat: Kapetan  06, 10, 2013, 20:30:05 posle podne ---
--- Citat: evrotec  05, 10, 2013, 23:15:06 posle podne ---Pa moze da se ubaci karta ako se ima a dali postoje karte reka i kanala u Srbiji

--- Kraj citata ---

mislim da to guta Navionics karte a njih nema...

--- Kraj citata ---
a ovaj guta slova..  jh

evrotec:
Izvinjavam se tipkano na telefonu mislim za koju marku GPS postoje karte voda srbije pitam da nebih kupio nesto ovde donesem i nemogu ga koristiti

sceka:

--- Citat: evrotec  07, 10, 2013, 08:16:46 pre podne ---Izvinjavam se tipkano na telefonu mislim za koju marku GPS postoje karte voda srbije pitam da nebih kupio nesto ovde donesem i nemogu ga koristiti

--- Kraj citata ---

Garmin ima SCG Route 2.70 NT ( http://www.garmin.rs/product/scg-route-2-70-nt/ ) za koju pise:

Na Dunavu i Savi i Tisi je celom dužinom toka kroz Srbiju prikazana precizna linija obale, osovina plovnog puta. Na Dunavu i Tisi su prikazane podvodne građevine i plavne zone. Na Dunavu i Savi je uneta i širina (poligon) plovnog puta. Kilometarske oznake su unete na sve tri reke. Karta sadrži i precizno ucrtane plovne kanale u Srbiji. Precizno je obrađen Tamiš od Pančeva do Sefkerina, km oznakama i “plovnim putem”. Unete su marine i privezišta na Dunavu u saradnji sa “Atlasom Dunava za nautički turizam”

Kapetan:
Kao sto Sceka rece Garmin ... za sada ti je to najbolje resenje ako imas love... ako nemas onda mojaladja.kmz i google earth ... nije neko resenje al imas nesto precizniju kartu plovnog puta nego garmin ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju