Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Dali je povoljno
LSI:
--- Citat: evrotec 06, 10, 2013, 22:55:53 posle podne ---Sta je najvilje uzeti za Sebiju da se mogu koristiti krte vida srbije koju marku
--- Kraj citata ---
???
sha
njegos68:
--- Citat: Kapetan 06, 10, 2013, 20:30:05 posle podne ---
--- Citat: evrotec 05, 10, 2013, 23:15:06 posle podne ---Pa moze da se ubaci karta ako se ima a dali postoje karte reka i kanala u Srbiji
--- Kraj citata ---
mislim da to guta Navionics karte a njih nema...
--- Kraj citata ---
a ovaj guta slova.. jh
evrotec:
Izvinjavam se tipkano na telefonu mislim za koju marku GPS postoje karte voda srbije pitam da nebih kupio nesto ovde donesem i nemogu ga koristiti
sceka:
--- Citat: evrotec 07, 10, 2013, 08:16:46 pre podne ---Izvinjavam se tipkano na telefonu mislim za koju marku GPS postoje karte voda srbije pitam da nebih kupio nesto ovde donesem i nemogu ga koristiti
--- Kraj citata ---
Garmin ima SCG Route 2.70 NT ( http://www.garmin.rs/product/scg-route-2-70-nt/ ) za koju pise:
Na Dunavu i Savi i Tisi je celom dužinom toka kroz Srbiju prikazana precizna linija obale, osovina plovnog puta. Na Dunavu i Tisi su prikazane podvodne građevine i plavne zone. Na Dunavu i Savi je uneta i širina (poligon) plovnog puta. Kilometarske oznake su unete na sve tri reke. Karta sadrži i precizno ucrtane plovne kanale u Srbiji. Precizno je obrađen Tamiš od Pančeva do Sefkerina, km oznakama i “plovnim putem”. Unete su marine i privezišta na Dunavu u saradnji sa “Atlasom Dunava za nautički turizam”
Kapetan:
Kao sto Sceka rece Garmin ... za sada ti je to najbolje resenje ako imas love... ako nemas onda mojaladja.kmz i google earth ... nije neko resenje al imas nesto precizniju kartu plovnog puta nego garmin ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju