E, ovako treba... > Elektronika
AIS cele Srbije
LSI:
--- Citat: Kapetan 23, 11, 2013, 18:57:07 posle podne ---
ljudi da li je moguce da niko ne zeli da se angazuje sem ike i mene i uradio nesto za svoju zemlju, svoju reku ?
--- Kraj citata ---
Da li je ovaj apel upućen onima koji nisu u pokrivenom području ili je potrebna pomoć i u ovoj zoni koja je sada pokrivena?
Da li ja mogu nešto da uradim? Ne znam da li zbog zemlje ili zbog reke ili zbog sebe (možda ovo poslednje jer bih se verovatno osećao lepo kad bih znao da sam uradio nešto korisno) ali ako nešto mogu - tu sam.
Kapetan:
--- Citat: LSI 23, 11, 2013, 19:28:36 posle podne ---Da li je ovaj apel upućen onima koji nisu u pokrivenom području ili je potrebna pomoć i u ovoj zoni koja je sada pokrivena?
Da li ja mogu nešto da uradim? Ne znam da li zbog zemlje ili zbog reke ili zbog sebe (možda ovo poslednje jer bih se verovatno osećao lepo kad bih znao da sam uradio nešto korisno) ali ako nešto mogu - tu sam.
--- Kraj citata ---
@taxi moze i bez androida na mobilnom koji ima internet ...
@LSI
gde biste mogli da postavite tu antenu ? Ika je postavio na kuci jer ima pogled na Tisu i Dunav... mozda da je postavite na marini kao ja .... dajte lokaciju da vidimo da li pokrivate ovaj deo izmedju SRBIJA & SRBIJA TITEL
ako ne onda donirajte nekome glomex antenu ko ima bolju poziciju ali nema antenu (20-4 evra)
LSI:
Mogao bih antenu da postavim u marini u Starom Slankamenu.
Verujem da bi mi uprava marine dala saglasnost, a možda bismo mogli da je postavimo na krovu specijalne bolnice koja je na 200 metara od marine, a na manje od 30 metara od obale Dunava. Za ovo bi nam bila potrebna saglasnost uprave bolnice.
Verujem da bi bilo još bolje da je dignemo na sam vrh lesnog brega iznad bolnice, kod crkve. To je otprilike 100-150 metara iznad Dunava. Medjutim, ne poznajem meštane pa ne mogu ništa da obećam.
Nego, nisam razumeo koliko košta antena 20 do 40 evra ili nešto drugo?
Kapetan:
polovne idu od 20 nove od 45 ...
pored antene potreban je i struja i internet
poljo:
--- Citat: taxi 23, 11, 2013, 19:27:33 posle podne ---JEL I ZA OVO TREBA ANDROID
--- Kraj citata ---
Jel'te a sto ovaj ciko galami?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju