E, ovako treba... > Elektronika
AIS cele Srbije
zankiki:
--- Citat: Kapetan 03, 10, 2013, 09:14:50 pre podne ---Evo juce smo uspeli da osposobimo i Ikinu stanicu... sad vec dve stanice salju signal sa Dunava
Trebalo bi da se organizuje jos jedno 5-10 stanica kako bismo skroz pokrili Srbiju...
Da li ima neko iz Novog Sada, Smedereva i drugih vecih recnih gradova koji bi zeleli da ucestvuju u ovom projektu ?
--- Kraj citata ---
Kako se dovodi internet do stanice? Kabelom? Kao do još jednog kompjutera u kući, mrežnim kabelom?
poljo:
Mogu da mi ....na tanku slamcicu . Samo da se smirim na jednom mjestu barem jedan dan da napisem pismeno obrazlozenje .
IKA:
@ ZANKIKI- ako imaš ruter,a trebalo bi da imaš ,bez obzira da li je kablovski ili ADSL,na ruteru imaš nekoliko(najčešće 4) lan konektora.na jedan od tih konektora kačiš risiver,kabl je takozvani UTP kao i kompjuter što je priključen.Tih kablova imam ,ni sam neznam koji broj,tako da doniram kabl,ako se odlučiš da postaviš risiver kod sebe kako bi pokrili i Novosedki akvatorij
Kapetan:
--- Citat: IKA 04, 10, 2013, 18:29:55 posle podne ---@ ZANKIKI- ako imaš ruter,a trebalo bi da imaš ,bez obzira da li je kablovski ili ADSL,na ruteru imaš nekoliko(najčešće 4) lan konektora.na jedan od tih konektora kačiš risiver,kabl je takozvani UTP kao i kompjuter što je priključen.Tih kablova imam ,ni sam neznam koji broj,tako da doniram kabl,ako se odlučiš da postaviš risiver kod sebe kako bi pokrili i Novosedki akvatorij
--- Kraj citata ---
IKO hakeru :) sve si povatao thumbup
zankiki:
Malo je kod mene komplikovanija prica sa internetom, tako da za sada nista.
Ako se to promeni, javljam se.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju