Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Boot messe INTERBOOT 2013

<< < (6/8) > >>

djdjsasa:
Svaka cast na ideji i preduzimljivosti!
Ja sam bio u Becu, preciznije u Tulln-u, u martu ove godine i mnogo je skromniji sajam od Interboot-a.

Ako se secate, molim da napisete kako se zove i ko pravi onaj plekani brod boje staro zlato sa tri okrugla prozora na boku.

Hvala i Pozdrav,

mesechar:
bozicni specijal !! nastavljamo sa slikama sajma !!
Nasa malenkost Oblake i Mesechar u obilasku sajma nautike u nemackoj INTERBOOT 2013

mesechar:
svaki segment nautike je bio zastupljen . Moram da primetim da su Nemci zaljubljenici u jedrenje i da je veci deo sajma  bio akcentovan na jedrilice i opremu .
Nije izostao ni veliki broj proizvodjaca poluproizvoda od tikovine koji su nudili i uslugre pravljenja i oremanja plovila. Naravno cene ni malo nisu povoljne ali kvalitet je neverovatan. Ali za zaludjenike koji bi u sopstvenoj radionici opremali plovilo ovo je kao poslasticarnica ...lajsne podovi vrata ploce stolova sa duborezima ,,,ma sta ti dusa pozeli ....
O luksuznim kruzerima od desetak metara necu ni da komentarisem ..

mesechar:
Ja sam bio fasciniran drvenim gliserima i nivoom finalne obrade i lakiranja..tapetarije i hroma u ogromnim kolicinama...zamislih da li bi to opstalo kod nas ..koliko bi ga puta klepio od neki ponton gde armatura strci ili nasadio u neko kamenje neka hvala ovi camci meni su vise za dnevnu sobu :)

mesechar:
Greenline brod koji je plenio svojim atraktivnim izgledomi naravno evolutivnim resenjem "hibridnim pogonom i solarnim krovom"
Kosta papreno u verziji sa solarnim celijama wolksvagen marine motorom i elektro pogonom oko 270000 evrica
dok se osnovna verzija bez elektro paketa moze pazariti zaoko sto somica
Na Bodenskom jezeru sam ih vec video nekoliko ...definitivno elektro pogon i ekologija su trend u evropi.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju