E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Silikonski sprej
evrotec:
Ima gi razni zavisi od svecice po velicini ima ih koji su liveni a ima ih koji su zavijeni mora da vidis na licino mesto
Kapetan:
--- Citat: evrotec 01, 10, 2013, 08:25:11 pre podne --- Ima gi razni zavisi od svecice po velicini ima ih koji su liveni a ima ih koji su zavijeni mora da vidis na licino mesto
--- Kraj citata ---
kupio sam sprej .. pogledacu ovih dana kako izgledjau moje svecice pa cu slikati ... e sad da bih naprskao motor , da li treba da je suv dan ili ce sprey da rastera vlagu i kad je mokro/vlazno
evrotec:
Uradi to kad je suvo da zatvoris pristup vodi ako naprskas kad je vlazno zatvorices vodu i mozd neces upaliti
Kapetan:
danas sam ispraznio vodu sa camaca, otisao otvorio motor i krenuo da skidam kapicu sa svecice kako bih odneo u radnju ... i cap pukne kabl.. unutrasnjost kabla je bila zeleno bele boje, po meni bakar je oxidirao ...
i reko da skinem kabl kad on je zatopljen uz neku crnu kutijicu ?
njegos68:
--- Citat: Kapetan 02, 10, 2013, 11:34:49 pre podne ---danas sam ispraznio vodu sa camaca, otisao otvorio motor i krenuo da skidam kapicu sa svecice kako bih odneo u radnju ... i cap pukne kabl.. unutrasnjost kabla je bila zeleno bele boje, po meni bakar je oxidirao ...
i reko da skinem kabl kad on je zatopljen uz neku crnu kutijicu ?
--- Kraj citata ---
Bombina Miljenko,bombina.... kabal ide sa bobinom.. ocisti to sto je oksidiralo i navrni opet kapicu...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju