Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Saralida ode u Tikvaru

<< < (2/9) > >>

Darkobp:

--- Citat: broker975fx  02, 08, 2009, 01:03:25 pre podne ---Darko daj neki podatak o ovoj lokaciji, koji km i slično :drinks:

--- Kraj citata ---

Evo ti pogledaj ovde malo nesto o Tikvari i pokoju slicicu...a ja cu ti napraviti i pokoju svezu slicicu sa vode da vidis kako to sada izgleda leti kad je prava sezona
http://www.tikvara.com/

SARALIDA II:
Darko zahvaljujemo se na lepom doceku i druzenju u tikvari (onu lubenicu jos nismo nasli), trenutno se nalazimo u novom sadu, ne mozemo trenutno izbaciti slike jer smo zaboravili konekcioni kabal za aparat, bice slika kad se vratimo u bgd. aka kakvi su vam planovi za vikend, ako idete u titel mogli bi da se nadjemo tamo.

SARALIDA II:
mi bi sutra krenuli za tisu, zeleli bi da se vidimo sa nekim prijateljima preko vikenda  i u svakom slucaju da se druzimo sa svima vama ako budete tamo, javite nam da li ima plaze u titelu posto nam je cerka nervozna jer su je "isterali drugovi sa Tikvare"  (dobri su to komunisti  :pioneer:)  ali valjda ce se drugovi "promeniti" i otvoriti vrata nautici, tako da dugujemo malo kupanja i suncanja pre povratka u Beograd, posto je u novom sadu potop (sastavilo nebo i zemlju)

pozdrav svima

:drinks:

samardza:

lep provod tebi i tvojoj porodici :drinks:

Darkobp:
Ma druzenja ce biti jos mnogo,mozda ovde mozda negde drugde ali ce se nastaviti:good:
A slike sa kompletnom reportazom sa nestrplenjem ocekujemo svi mi!!!!
Ugodan nasavak puta :good:
Uzivajte:good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju