Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Odjava i registracija plovila
sasair:
E,sad,trik pitanje,
teorijska situacija:odjavim iz PA,prijavim u BG,camac mi ode na farbanje u NS,i,recimo majstor se razboli a meni istekla registracija.
Pitanje:Da li je moguce tehnicki pregled uraditi u NS,gde se camac i nalazi,a ostatak da zavrsim u maticnoj BG kapetaniji.
Eto,ja se izvinjavam mozda na komplikovanom pitanju,ali...
Hvala svima...
petar_kozic:
To ce se tek videti kada pocne da se primenjuje novi zakon. Iz Kapetanije BG kazu da ce videti da sve ostale kapetanije mogu da urade tehnicki i da se sa tim papirom registruje u BG jer oni nece stici sve da obidju, a mnogi nemaju finansijsku ili drugu mogucnost da dovoze camac na pregled. To cemo tek videti.
Ako prodje mesec dana od registracije, camac se brise iz registra, to je po novom. Tako da, ako ne bude moglo ovo sa tehnickim, moraces da gledas kako ces.
argo1:
--- Citat: petar_kozic 09, 01, 2014, 15:59:00 posle podne ---Onda odjavite camac iz BGD-a i prijavite u PA. Prosto.
--- Kraj citata ---
Nismo se razumeli:camac mi je registrovan u PA a ja sam prijavljen u BG.Mogu li fiktivno da se prijavim u PA da produzim registraciju...i nakon mesec dana promenim prijavu.... tako svake godine pred registraciju.
deda:
--- Citat: argo1 09, 01, 2014, 18:48:18 posle podne ---
--- Citat: petar_kozic 09, 01, 2014, 15:59:00 posle podne ---Onda odjavite camac iz BGD-a i prijavite u PA. Prosto.
--- Kraj citata ---
Nismo se razumeli:camac mi je registrovan u PA a ja sam prijavljen u BG.Mogu li fiktivno da se prijavim u PA da produzim registraciju...i nakon mesec dana promenim prijavu.... tako svake godine pred registraciju.
--- Kraj citata ---
Ako te ne mrzi , mozes ! Meni to mnogo komplikovano , puno cimanja !
deda:
--- Citat: petar_kozic 09, 01, 2014, 16:11:54 posle podne ---To ce se tek videti kada pocne da se primenjuje novi zakon. Iz Kapetanije BG kazu da ce videti da sve ostale kapetanije mogu da urade tehnicki i da se sa tim papirom registruje u BG jer oni nece stici sve da obidju, a mnogi nemaju finansijsku ili drugu mogucnost da dovoze camac na pregled. To cemo tek videti.
Ako prodje mesec dana od registracije, camac se brise iz registra, to je po novom. Tako da, ako ne bude moglo ovo sa tehnickim, moraces da gledas kako ces.
--- Kraj citata ---
Koliko sam ja upoznat , opcija da se tehnicki radi u jednij a registracija u drugoj kapetaniji vec postoji !
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju