Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Odjava i registracija plovila
sasair:
@LSI
Ali za to je potrebno imati pravu državu, a ovo što mi imamo .......
:-) u pravu ste,da ne duzimo o politici,mada se slazem sa Vama u konstataciji
U svakom slučaju Hvala Vam na brzom odgovoru...i nadam se skorijim novim informacijama...
petar_kozic:
@sasair
Potrebno je da odete do kapetanije Pancevo, prebacite taj camac na vas i uzmete odjavu sa kojom cete se prijaviti u BG-u.
Sve to morate da uradite do 07.02.2014.
sasair:
@petar_kozic
Hvala na informaciji,vec sam upoznat sa datumom,medjutim,deo oko registracije camca iz samogradnje bez tehnicke dokumentacije,a u prepisci sa @LSI mi je tesko pao,znaci ocekujemo da neko prvi krene pa da cujemo iskustva.U svakom slucaju hvala na informaciji.
Zvonimir:
Svi se moramo odjaviti iz kapetanija kojma ne pripadamo po mestu boravka. Ja sam potpisao izjavu da cu to uciniti kad sam registrovao plovilo prosle godine. Onaj kome istice registracija posle 07.02.2014 ispise se iz kapetanije gde je trenutno registrovan i upise plovilo u kapetaniju prema mestu boravka do isteka registracije, a po isteku nova registracija. Kome je istekla registracija ispise plovilo a registruje kad god hoce samo sto po isteku vise od 30 dana od isteka registracije placa neku taksu iznos ne mogu precizno reci. Inace svako plovilo koje je samogradnja ili ne moze se uvek registovati ako ima plovidbenu dozvolu u kojo stoji da je plovilo bilo registrovano, i treba kupoprodajni ugovor ako plovidbena nije na Vase ime. Potpuno slicna stvar kao kad registujete auto koji nije bio registrovan vise godina.
shomysss:
I sada recimo ako kupim camac sledece godine u recimo Gradistu koji je samogradnja i registovan je tamo i moram da ga prebacim u Bg pored kupoprodajnog ugovora i ispisa tamo iz kapetanije trebace mi jos neki papiri?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju