Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Konacno pumpa na vodi !

<< < (8/9) > >>

DuleN:

--- Citat: ronac  04, 07, 2019, 09:49:55 pre podne ---Jos samo da "neupucenima" kazete da se radi o Titelu sajkaca

--- Kraj citata ---

U pravu si, popravio sam post...

Drivee:
Samo misica i kanistera:)

deda:

--- Citat: zankiki  04, 07, 2019, 08:06:52 pre podne ---Mislim da nema ni 100 metara... To nam je uvek glavno mesto za dolivanje goriva i burek sa mesom (uz glavnu ulicu pa sa desne strane)  6589

--- Kraj citata ---

Ne slazem se! Ovo u vezi bureka! roll4 Uz glavnu ulicu pa na trgu levo , kod Deda! Plus pogacice sa cvarcima vrhunske i za kraj hleb od heljdinog brasna!

Misha D:
 I onda se bavezno produži jos 54m do ribarnice pa se kupi po koje šaranče kao mamac za one somove od 30+kg koje hvataju izmedju ušća Begeja u Tisu i Titelskog mosta i ispod mosta.roll4
Mada se neki pre toga iskoriste priliku i da se slikaju sa tim šaranima. sajkaca

BataVoja:
Konačno pumpa na vodi u Beogradu. Nalazi se ispod hotela Jugoslavija, naslonjena na jednu marinu. Cena dizela oko 167din/l a cena benzina nisam siguran oko 163din/l. Plaćanje može u kešu i od danas sa karticom. Kažu da izdaju fiskalni račun.
Jeste malo skuplje nego na pumpama ali nema više nošenja kanti. Nadam se da će kvalitet goriva biti dobar i bez dodatka vode.
Meni znači jer se spremam na višednevnu plovidbu pa treba napuniti 200l.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju