Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Konacno pumpa na vodi !
Igor 820:
Pumpe na vodi su nešto što sigurno nedostaje Beogradu, ali i drugim gradovima u Srbiji.
Lepa vest, nadam se da nije u pitanju pumpa samo za članove marine.
U ovom delu Dunava ima dosta čamaca, veliki broj čamaca prolazi tim delom Dunava tako da je lokacija odlična.
Čak i onima koji plove Savom neće biti daleko da svrate do pumpe.
Da li je pumpa već počela sa radom ili se to očekuje u narednim danima?
tomicbanee:
Ne mislim da je Slaviša Purić otvorio pumpu kod Brodotehnike,
radi "bumbara" i "puniša".
Brodotehnika je njegovo vlasništvo i valjda mu je tu bilo najjeftinije...
Ali, svak čast.
STG:
Brodotehnika je prva, nakon toga je otvorena pumpa ispod marine "Dorcol" tj "Stara centrala", mada su cene bile iste kao i na obslnim pumpama. Ocekivalo se da to gorivo bude jeftinije, tj izuzeto od onog dodatka za drum, ali OK, bar nije skuplje.
Nisam siguran koliko je ovo dobra pozicija za rad u zimskim uslovima, ali dobro, vreme ce pokazati
Svakako je pozitivna promena i nadam se da ce opstati, a da ce uskoro i na Savi biti otvorena jedna u Cukarickom ili Bezanijskom rukavcu, to bi bio pun pogodak.
MiletaStamat:
Ja danas prošao tuda, ali dobio sam informaciju da je u blizini hotela Jugoslavija pa je prošao i ne primetivši je.
Da li neko zna da li radi ta pumpa na Dorćolu, kod stare centrale, mogu li mali čamci tamo da sipaju gorivo?
Kolibri:
https://www.nis.eu/lat/proizvodi-i-usluge/brodsko-gorivo
Na ovoj strani je kontakt sa NIS om, bunker na Dorćolu pripada njima.
Skoro mi se žalio čovek na kvalitet goriva, sad ako je lagao mene i ja lažem vas.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju