Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Ko nema Zastavicu Moja Ladja

<< < (11/69) > >>

Kapetan:

--- Citat: Barba  07, 08, 2009, 15:47:14 posle podne ---Premoren !?

A hoces preko okeana... auuuu...  :heat:

--- Kraj citata ---

problem je sto sam isao sam ... i sto sam hteo posto poto da vozim 10 sati dnevno :) dokazao sam sebi da nisam jos za bacanje :) evo me sada na poslu i nedostaje mi vodenica :)

samardza:
  sto si isao sam ako je regata normalno je da se i svi vrate ili jedan deo.Doduse mozda ste se drukcije dogovorili :drinks:

Kapetan:
kad kazem isao sam sam mislim na to da sam bio sam na brodu, bila je neka ideja da se vracmaoja i sale zajedno posto Dule ostaje do 16og ali je sale otisao zbog loseg vremena, ja sam onda resio da ne cekam nikog vec da se sam okusam sa dunavom i da utvrdim da li mogu ili ne :)

imao sam dosta srece sa vremenom dva dana me je jurilo lose vreme ali me je onaj gore postedeo prevelikih iskusenja i nagradio me mirnim vodama :)

zica:
nemam zastavicu a za sada nemam ni brod brod je u fazi nabavke a zastavicu zeljno ocekujem PETROVIC ZIVORAD LESTARSKA 15 11253 SREMCICA unapred zahvalan 063 626 425 ZICA :pioneer:

Kapetan:

--- Citat: zica  17, 11, 2009, 20:42:42 posle podne ---nemam zastavicu a za sada nemam ni brod brod je u fazi nabavke a zastavicu zeljno ocekujem PETROVIC ZIVORAD LESTARSKA 15 11253 SREMCICA unapred zahvalan 063 626 425 ZICA :pioneer:

--- Kraj citata ---

ima zastavica ajde da vidimo kome jos treba pa da saljem u ponedeljak

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju