Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Ko nema Zastavicu Moja Ladja
Slovenac:
gospodo,drugovi ovo pišem u svoje ime,odnosi se samo na mene,zato nema potrebe da me bilo ko za ovo kritikuje.ovde učim saznajem neke nove stvari ,svadjam se, ovo mi je i razonoda a sve to mi neko drugi plaća mislim kuku. kapetane kako mogu da pomognem. 114
zoki novus:
Nema njemu npomoci! 56568
Kapetan:
@ dalibor
nije u pitanju dobra volja u pocetku... vec i dobra volja danas...
ima potrebe za zastavicama i sada , ljudi ih traze ... evo neka se neko javi da preuzme na sebe posao stampe i slanja... ne mora nista da se zaradi neka radi sa 0% zarade ali neka ima zastavica ... taj apel je vise puta ponavljan i niko nece da se javi ... pa sto bih se ja onda cimao oko toga?
sto se tice kvaliteta zastavica, i jesu i nisu kvalitetne zavisi da li se koriste pravilno ili ne ... u to vreme u Beogradu nije bilo kvalitetnijeg materijala...
prosek trajanja im je oko 2 godine a posle krecu razna cepanja... e sad ispravan postupak koriscenja zastavice je da se stavlja kada se vozi i skida kada se ne vozi ali 95% nas ukljucujuci i mene je stavilo zastavicu i vise nikad je nije skinulo ... tako da nije problem u kvalitetu vec u nasoj nautickoj kulturi ...
Kapetan:
ukoliko bi se ponovo stampale ja bih sada probao MESH materijal koji je navodno izdrzljiviji na vetru
ПЕЦОВ:
ma ne smeta meni sto je mufte,nego sto nije cesce 25648 56568 a0335 4587 pirat tamburanje dodo
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju