Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Ko nema Zastavicu Moja Ladja
sale.m79:
Jel ti ja Laki licim na svalerku alknvajherij alknvajherij alknvajherij
dalibor:
Sa obzirom da ovakav sajt i sa ovoliko članova ne bi mogao da podeli neku određenu količinu zastavica za dzabe,članovima sa sajta koji su aktivniji.Samim tim da se reklamiraju na vodi.
Ne znam da li ste svesni da ste odavno postali brend za nautiku!
I sa dovoljno članova koji mogu da utiču na neke stvari u pogledu ekologije kao i kvaliteta života na vodi.
Jel to znači "Ni kod babe za dzabe"!
Kapetan:
reklamiraju se samo profitabilni projekti ili projekti u koje ljudi veruju pa ulazu svoje novce.
e sad kada je sajt kretao ja sam odstampao 400-600 zastavica po ceni od 2,5-3 evra po komadu... bile su bestplatne za sve ...
dodatni troskovi za slanje postom su izneli minimum jos 2-4 evra po zastavici ....
na jednom sajmu i na protestu je podeljeno preko 250-300 zastavica , da ne bih sam delio, posto imam i drugih obaveza, raspodelio sam nekim ljudima na standove (tokom sajma) i na ladje (tokom protesta) .. odjedared vise niko nije imao a zastavice su se pojavljivale volsebno sa vremena na vreme kod ljudi koji nemaju veze sa sajtom...
onda je dule napisao da ce dostampati i davati ih po ceni kostanja .... i koliko se javilo "troje"... a dok su bile besplatne otisle su sve...
ja imam u nekim budzacima na ladji mozda jos 3-5 komada koje koristim prilikom voznje van Beograda posto ih ljudi prepoznaju i prilaze a onda se radjaju nova prijateljstva ...
ukoliko je neko dovoljno ozbiljan i zainteresovan da ih distribuira po nabavnoj ceni super dostampacemo koliko treba...
Kapetan:
--- Citat: dalibor 14, 02, 2013, 07:58:06 pre podne ---Jel to znači "Ni kod babe za dzabe"!
--- Kraj citata ---
pa ne bas ...
mesecni hosting 35 evra
mesecni press cliping 50 evra
pomnozi to sa 12 meseci, pa dodaj na to utroseno vreme i gomilu nekih nepredvidjenih troskova...
STG:
--- Citat: Kapetan 14, 02, 2013, 08:38:10 pre podne ---
--- Citat: dalibor 14, 02, 2013, 07:58:06 pre podne ---Jel to znači "Ni kod babe za dzabe"!
--- Kraj citata ---
pa ne bas ...
mesecni hosting 35 evra
mesecni press cliping 50 evra
pomnozi to sa 12 meseci, pa dodaj na to utroseno vreme i gomilu nekih nepredvidjenih troskova...
--- Kraj citata ---
Mislim da je posteno da se taj trosak podeli na one koji su voljni da ucestvuju,ako takvih ima?
--- Citat: dalibor 14, 02, 2013, 07:58:06 pre podne ---Sa obzirom da ovakav sajt i sa ovoliko članova ne bi mogao da podeli neku određenu količinu zastavica za dzabe,članovima sa sajta koji su aktivniji.Samim tim da se reklamiraju na vodi.
Ne znam da li ste svesni da ste odavno postali brend za nautiku!
I sa dovoljno članova koji mogu da utiču na neke stvari u pogledu ekologije kao i kvaliteta života na vodi.
Jel to znači "Ni kod babe za dzabe"!
--- Kraj citata ---
Brend za nautiku? no125
Koliko god da je clanova,tesko da se moze uticati na bilo sta u nasoj drzavi...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju