Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Ko nema Zastavicu Moja Ladja

<< < (4/69) > >>

splavarsale:

--- Citat: captjerry  23, 07, 2009, 16:21:51 posle podne ---bio danas tu, beba dobila temperaturu pa sam se vratio...dogovoreno, cim vidim nekog na splavu svracam...to je splav gde je bio vezan brod zokija novusa prosle neelje?

--- Kraj citata ---
tom okru
Zao mi je zbog bebe,a moj splav je na levoj obali Save iznad Galovice,jedini sa zastavicom i zutom okruglom platformom.

Misha D:
Knez i ja nemamo zastavice pa kad se vidimo u nedelju popodne moze po jedna. hvala unapred

Kapetan:

--- Citat: flipper  23, 07, 2009, 12:54:06 posle podne ---Vec treci put pisem nikako da ukapiram.Ne znam da li me sleduje yastavica posto sam nov ali voleo bih je imati. poydrav

--- Kraj citata ---

svako ko zeli moze da dobije zastavicu baci mi na PM adresu gde da saljemo pa ce zena u ponedeljak da ode do poste

@ Mish D - Dogovoreno
@ Rade - posle 11 recimo ali zvrcni me nikad se ne zna ako isplovim da ti ostavim u kafani :)

MisterTwister:
 :good:  TO KAPETANEEEEEEEEEE    :party:  NEMAM NI JA ZASTAVICU A NEMA NI MOJ KUM PA AKO MOZE DVEEEEEE NA: PANDUROV VOJISLAV  PRERADOVICEVA 17, 26000 PANCEVO  - UVELIKO ZAHVALAN UNAPRED!!!!   :yahoo:   :yahoo:  :yahoo:

Misha D:
zbog obaveza nisam stigao da nadjem zastavicu Srbije, pa ako je imas jevimi sto pre ili gde ima da se kupi. hvala :heat:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju