Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Ko nema Zastavicu Moja Ladja

<< < (22/69) > >>

Kapetan:

--- Citat: Zole  11, 01, 2010, 16:17:23 posle podne ---Pozdrav Kapetane ! Ja nemam zastavicu pa ako moze jedan komad !
Saljem adresu na pp ako ide postom a mogu i da je podignem gde treba , nije problem !
Hvala !

--- Kraj citata ---

zole dobrodosao , primio sam poruku ujutru saljem zastavioce

Arsa:

--- Citat: Kapetan  22, 12, 2009, 21:11:57 posle podne ---resena dilema zastavica ....
idem ujutru da platim neku kaznu i saljem zastavice :)

izvinjenje svima !

--- Kraj citata ---

Jednog jutra...  :scare:

Kapetan:
smudjoslave te zastavice su odavno poslate ljudi vec prijavili da su dobili? ajde sutra saljem sledecu kolicinu baci mi ponovo PP sa adresom da sada ne kopam po mailovima

barbanesa:
evo i ja da se javim za zastavicu novi sam clan pa mi recite kakva je procedura za dobijanje iste.Pozdrav Nesa :pogranichnik:

SALE NB:

--- Citat: barbanesa  01, 02, 2010, 23:27:52 posle podne ---evo i ja da se javim za zastavicu novi sam clan pa mi recite kakva je procedura za dobijanje iste.Pozdrav Nesa :pogranichnik:

--- Kraj citata ---

Barbanesa, dobrodošao!
Običaj je da se kratko predstaviš, tako što otvoriš novu temu u rubrici "Stigao sam"
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?board=9.0

Tu kratko opiši sebe i svoje plovilo (ako ga imaš), postavi koju sliku i to je to!
Dostavi svoju adresu Kapetanu na PP i zastavica ti stiže na kućnu adresu!

Posle, kad je dobiješ i postaviš, slikaj je kako se vijori i to su sve "obaveze" po tom pitanju! :taunt: :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju