E, ovako treba... > Johnson & Evinrude
Johnson 20KS
Zoran Marinković:
Mislim danema nikakve veze kako stoji zamakac, zub mora da ga uhvati na prvih desetak santimetara kanapa. Naravno, prvo lagano povučeš kanap dok zub ne uhvati pa tek onda zapinješ.
Što se tiče prodaje nemam poima. Mnogi pljuju po njemu a mene besprekorno služi već koliko godina.
evrotec:
Dali je to idgovarajuci deo na prvi pogled odgovara mada mozda ne meni izgleda da je zamajac udubljen i da zub ne dohvata zamajac meni tako izgleda na slikama
FILIPNJ:
--- Citat: evrotec 13, 10, 2013, 08:14:34 pre podne ---Dali je to idgovarajuci deo na prvi pogled odgovara mada mozda ne meni izgleda da je zamajac udubljen i da zub ne dohvata zamajac meni tako izgleda na slikama
--- Kraj citata ---
Osoba od koje sam kupio ppteznicu kaže da ga je on koristio na istome motoru kao što je i moj
FILIPNJ:
--- Citat: Bećar 13, 10, 2013, 10:25:49 pre podne ---Čini mi se da je neko pogrešno namontirao taj plastični beli zub.On bi trebao da se spusti-užlebi,prilikom potezanja kanapa i okretanja mehanizma u smeru kretanja kazaljke na satu.U ovom položaju "preleće" zub za bravljenje.Pokušaj sa rotiranjem plastičnog zuba oko uzdužne ose za 180 stepeni
Možda je u tome problem
Možda....
--- Kraj citata ---
Dobro hvala na informacijama pokušaću to u toku iduće sedmice.
Zoran Marinković:
114
Nisam bio pažljiv na času, i meni se čini da je kontra.
A kada ga budeš okrenuo na kontra stranu pogledaj da negde ne zapinje i ne koči, podmaži osovinicu.
Mislim da ćeš tako rešiti problem poteznice. thumbup
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju