E, ovako treba... > Plovila
Vrh čamca na tabanašu
Kapetan:
talase cekaj pod uglom od 45 stepeni ... to ti je jedino resenje...
od skuterasa se neces spasti na Savi ... Dunav je druga prica , mnogo im je siroko pa se ne usudjuju da udju ...
sto se salauke tice sto je veca povrsina kabine to ce brod da ima vise problema.... kad je salauka bezi negde vezi se i sedi ...
STG:
Korito ovakvo ili onakvo,ali gde je tu vrh camca na tabanasu kao sto kaze naslov teme?
zankiki:
Gorance, nije mi jasno šta ti nije jasno. Svi su shvatili šta pitam sem tebe.
Kako gde je vrh? Pa na prednjem delu, na špicu. Pramac ako tako više voliš.
Pitanje je vrlo jasno, i lako za one koji imaju iskustva. Kolika je razlika izmedju takvog čamca i recimo ovakvog
http://www.speurders.nl/overzicht/watersport-en-boten/motorboten-motorjachten-kruisers-en-toerboten/f_particulier_zakelijk-particulier/f_prijsrange-0%20-%2050.000/f_lengte_boot-van%207%20tot%2010%20m./page/2/plantinga-kruiser-7-50mt-133992899.html?order_direction=asc&order_by=price
STG:
Shvatio sam kao i svi ostali,ali izgleda da ste i vi.
Nije rec o kopljima pa da pominjemo vrh ili spic,vec o brodicu kakav vi zelite i ciji prednji deo ceo svet zove pramac.
Kapetan:
--- Citat: Gorance 16, 08, 2013, 10:49:38 pre podne ---Shvatio sam kao i svi ostali,ali izgleda da ste i vi.
Nije rec o kopljima pa da pominjemo vrh ili spic,vec o brodicu kakav vi zelite i ciji prednji deo ceo svet zove pramac.
--- Kraj citata ---
covek se uci dok je ziv :) u Visnjici za pramac neki govore "kljun" tipa "patkast kljun: sto je slucaj kod dedinog camca .. al u tom slucaju se vise misli na nadvodni deo pramca a ne na korito ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju