E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Djena ship
Kapetan:
--- Citat: Barba 04, 06, 2010, 12:28:00 posle podne ---Ali s obzirom da smo kao drzava i trziste u tako jadnoj situaciji ne vidim bas ni jedan razlog da ti proda brod za 7.000 kad ima ovaca koje ce platiti 12.000.
--- Kraj citata ---
e vidis to je ono sto sam rekao ... srbija... a mogao je da zaposli jos minimum 3 radionice... i da nahrani minimum 30 ljudi u lancu ... i da imamo nize cene i bolja plovila....
drinski lovac:
Djena je dobar majstor ali izgleda da ima puno posla ! Drugaru je sad samo isekao lim po merama(Djeninim) za camac za pentu od 4 konja i isavijao dno to jest napravio skije dole(valjda sam se dobro izrazio ) i sa strana mu takodje napravio ta ojacanja savijanjem lima! Samo je to mogao kaze guzva mu je videcemo kakav ce camac da ispadne drugi majstor ce da odradi varenje ! Moj prvi post ali odavno vas pratim pozdrav za sve na forumu!
Kapetan:
--- Citat: drinski lovac 05, 06, 2010, 10:30:54 pre podne ---Djena je dobar majstor ali izgleda da ima puno posla ! Drugaru je sad samo isekao lim po merama(Djeninim) za camac za pentu od 4 konja i isavijao dno to jest napravio skije dole(valjda sam se dobro izrazio ) i sa strana mu takodje napravio ta ojacanja savijanjem lima! Samo je to mogao kaze guzva mu je videcemo kakav ce camac da ispadne drugi majstor ce da odradi varenje ! Moj prvi post ali odavno vas pratim pozdrav za sve na forumu!
--- Kraj citata ---
pozdrav drinski i dobro dosao :good:
Outboard Master:
http://www.djenaship.com/index.php
posetio sam radionicu i dosta radova sam video od njih i mogu da kazem da prave mnogo lepe brodice i camce
SALE NB:
Pošto već imamo temu o Djeni, spojio sam ih.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju