Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pocetnik
AccA:
Pozdrav svima. Javljam se iz Lazarevca. Nov sam u nautici, mogu slobodno reci apsolutni pocetnik. Od pre dve godine sam vlasnik Primusa 14 (Tri Princeze), a prosle godine sam uzeo i Yamahu od 6ks. Zbog jako malo slobodnog vremena, a mozda i nekog podsvesnog straha od necega za mene novog, camac i motor su i dalje na suvom u garazi. Ali se nadam da ce koliko narednog vikenda biti prvo isplovljavanje na Savi kod Obrenovca 25648 . Vec duze vreme pratim povremeno forum, do sada se nisam ukljucivao jer nisam imao sta konstruktivno reci. Nemam ni sada, ali zato imam gomilu pitanja na koja ce mi trebati odgovori do prvog isplovljavanja, pa cu vas malo daviti u narednim danima.
evrotec:
Dobro nam dosao i sretnoooo 25648
Sci:
Dobrodosao Aco, ne boj se nego kreni na vodu i uzivaj, a sto vise budes uzivao strah ce nestajati. Samo polako i oprezno i sve ce biti u redu. Niko se nije rodjen naucio 114
srsa:
Добро дошао и са срећом предстојеће поринуће. 114
LSI:
AccO, nema razloga za strah.
Ali treba poštovati vodu i biti pažljiv. To je osnova za beskrajno uživanje na vodi.
A vremena... biće ga. Pre ili kasnije.
Ima nas još koji patimo od hroničnog nedostatka vremena.
Neki nam se smeju zbog toga, neki nas proglašavaju nautičkim hipohondrima (samo što se mi ne plašimo bolesti nego ne možemo da pronadjemo to slobodno vreme bez kojeg nema nautike).
Srećno!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju